Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CP1- SP3

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię sp3, 1 cp. Nie daję rady tam, mam 58 lvl, eq mam dosyć dobre. Za dużo tam hitają, idzie w uj potów. Jakieś rady?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Weź dwa pety, najlepiej tanki, jak dużo biją. Kup przekąski jakieś i lalki dla peta.

Zobacz też sobie mapkę ts1 jak masz ją przechodzić. Jakieś resy z A też by się już przydały.

giphy.gif

Opublikowano

Poty na atk/hp/mp/defa

Krzak (TANK)

Partner

buffy od kolegow/fam/pro graczy

przekąski

dobre sp

dobra rozga

RESY!

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Źle robiłem, bo robiłem to na sp2, wszedłem na sp1, poszło 99 lodów, 50 potów, ale się udało.

Ale Fabian Mróz zamiast bić bossa, łaził sobie po całej powierzchni. Mam kliffa, jakiego peta jeszcze by się przydało wziąć?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Najlepiej jakiegoś krzaka. Ja bratu zrobiłem z Kliffem i Lisem Dusi ( xD). Pety trochę padały ale udało się wygrać.

Fabian sobie hasa, dopóki w jego okolicy nie pojawi się potwór (jest jakby botem co wciska cały czas spacje)

Najlepiej też poprosić o buffy najlepiej WK.

Reski - najlepiej byłoby mieć reski z A. Ja zrobiłem to na jakiś dziwnych połączeniach z Ognistymi (40% ogień,40% światło buty i rękawice)

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...