Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny a CS:GO

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol, gry komputerowe prawie nic nie żrą. Nie da się określić ile dokladnie, ale na pewno malo.

Btw. Nie polecam grać na radiowce. Gram i nawet przy pingu 40 mam male lagi z powodu niestabilności lacza.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Lol, gry komputerowe prawie nic nie żrą. Nie da się określić ile dokladnie, ale na pewno malo.

Btw. Nie polecam grać na radiowce. Gram i nawet przy pingu 40 mam male lagi z powodu niestabilności lacza.

To nie internet radiowy, tylko mobilny (nie wiem czy czymś się to różni) Znasz może program, którym dało by się to sprawdzić? 

Opublikowano

To jest to samo.

Nie znam, nigdy nie byl mi potrzebny :)

Jesli jesteś w Play to poszukaj w usługach nielimitowanego Internetu LTE. 10zl, ale masz bez limitu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To jest to samo.

Nie znam, nigdy nie byl mi potrzebny :)

Jesli jesteś w Play to poszukaj w usługach nielimitowanego Internetu LTE. 10zl, ale masz bez limitu.

Bez limtu danych, ale jest limit prędkości internetu :/ Jak wyczerpiesz limit prędkości to dalej jest internet, ale 16 kb/s 

Opublikowano

16kb = brak Internetu dla tego wole doplacic 10zl i miec pewność, ze się nigdy nie skończy.

Nie nie, jak się zapłaci to jak się skończy transfer szybkości  to wtedy jest bez limitu ale z prędkością 16 kb/s z tego co wyczytałem z regulaminu, a Ty to masz?

Opublikowano

Gry typu " cs:go, bf itp " na 1h jak mialem neta z plusa bralo po 70mb zaś gry online rpg typu " neverwinter, itp " oprocz metina zjadaly za 1h po 300mb

Na logikę można to pojac jezeli w grze wczytuje sie mapa raz na jakis czas czyli cs go np. to gra malo zjada a gra typu tera czy ayon gdzie co raz sa nowe lokacje to i pobiera wiecej gdyz sciaga mapy na ktore sie wchodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...