Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam DJ, HDJ, partnerów, administracji i klanów] VMW

VMW

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

301231414336474920674.png

Witajcie!

Poszukujemy graczy/klanów na serwer TeamSpeak 3 . Prowadzimy serwer TeamSpeak 3 posiadający licencję ALL 512 slotów ,oczywiścię do tego dobrą maszynę dedykowaną z firewallem (dla zielonych zaporą anty ddos). Na serwerze co jakiś czas prowadzone są eventy, konkursy w których można wygrać nietypowe nagrody (kody do gier , rangi , oraz dodatki do gier ), do tego mamy rozbudowaną ofertę kanałów :

Co oferujemy klanom powyżej 15 osób?

- Kanał w strefie Premium na samej górze TS
- Starannie wykonaną rangę + znaczek (z przedroskiem)
- Zabezpieczenia anty ddos
- Support 24/7
- Niewidzialność wszystkich kanałów i brak możliwości wejścia na nie bez rangi klanowej/gildijnej
- Poinformowanie z 3 dniowym wyprzedzeniem o zbliżającym się dużym/małym konkursie na serwerze
- Starannie wykonane wszystkie znaczki serwerowe
- Brak pakietów, brak dużego pingu (max. 30ms)
- Rangę kanałową z dodatkowymi opcjami 
- Maxymalnie 15 pod kanałów !

Co oferujemy klanom/gildią powyżej 10 osób?

- Kanał GoldVIP (pod kanałami publicznymi, bez zbędnego scrollowania)
- Starannie wykonaną rangę z przedroskiem nazwy gildii przed nickiem
- Support 24/7
- Ochronę anty ddos
- Brak pakietów, brak dużego pingu (max. 30 ms)
- Poinformowanie z 3 dniowym wyprzedzeniem o zbliżającym się dużym/małym konkursie na serwerze
- Maxymalnie 8 pod kanałów !

Co oferujemy gildią powyżej 7 osób?

- Kanał VIP (pod strefą GoldVIP)
- Starannie wykonaną rangę z przedroskiem nazwy gildii przed nickiem
- Support 24/7
- Ochronę anty ddos
- Brak pakietów, brak dużego pingu (max. 30 ms)
- Maxymalnie 5 pod kanałów !

Co oferujemy zwykłym użytkownikom ?  

Oczywiście nie zapomnieliśmy też o zwykłych osobach co są sobie pograć !
- Oferujemy kanał w strefie prywatnej
- Support 24/7
- Ochronę anty ddos
- Brak pakietów, brak dużego pingu (max. 30 ms)
- Maxymalnie 3 pod kanałów !

•=•=•=•=> O Serwerze <=•=•=•=•

Posiadamy stabilny serwer głosowy z hostingu net-speak.pl,który stworzony z celem skupienia graczy.
•=•=•=•=> Poszukujemy <=•=•=•=•

Nasz serwer poszukuje :
▪ DJ -(+16 & mutacja) do umilania czasu na naszym serwerze.
▪ HDJ - (+16 & mutacja) do kordynowania pracy DJ
▪ Partnerów - przyjmiemy pod skrzydła serwery gier,fora,blogi,sieci serwerów.Każdy z partnerów otrzyma strefę z własnymi rangami,które będą posiadać uprawnienia administracyjne.
▪ Poszukujemy nowych Administratorów,którzy są chętni pracować w dużej grupie osób.*

Jesteś zainteresowany? To świetnie, skontaktuj się z nami!

GG52744474

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do nich :)

Współpracuje z nimi i są dobrzi, żadko co są spotykane osoby.

Ogarnięte osob, ts mało błędów ma, a tym bardziej DDosów.

Polecam, zapraszam wszystkich do wspołpracy ;)

Opublikowano

Rekalmuja sie na innych serwerach ts3. Chodzą i kombinują komu by ukraść ludzi. Nie maja pomysłu na reklame jak i na przyszłość. Co świadczy o szybkim upadku serwera tak ze odradzam bo to pasożyty...

Opublikowano

@dRACUZOR zacznijmy od tego że robi to osoba im nie znana :) tzn domyślają się kto to robi :)  Więc nie wiesz to nie pierdol głupio bo jak znam wrogów twojego serwera to jak im podpadniesz to znów wyjebią Ci ts'a bo nie raz tak było :P 

Opublikowano

Ja tez cos wiem i to oopisujębo to nie pierwszy raz i przypadek więc adwokata sluchac nie muszę. No prosze z takimi plecami to mozna żyć :D tutaj ci jednego zazdroszczę twojego wieku bo kiedys tez bylem glupi i smarkaty ale nie bawilem sie ludzmi i myślałem troszkę inaczej bo ludzie pokroju twojego kolegi i Ciebię nie osiągną niczego wartościowego. A co do mojego serwera to jak widać ma sie dobrze i mam człowieka ktory nim sie opiekuje :)

Opublikowano

Panowie to nie jeste Temat do kłótni dRC  a co już nie pamiętasz jak musiałeś klasskaia prosić by ci pomógł z ts'em bo ci się wrąbało kilka osób z starego fortalka myślisz że taki cwany jesteś a tak po za tym to VMW polecam dobra morda z niego!!!!

Opublikowano

@Hoolsing

Widze ze wiesz tyle co ci koledzy powiedzą :) Hoolsing nastepna ikona serwerów teamspeak... Ja sie nie kluce tylko wypowiadam. Pozatym nie wiedzialem ze klasskai mi pomagał bo z czego wiem to mialem drugiego współwłaściciela ktory sie uczyl i ja po nim naprawialem bledy. Nie chcę mi sie juz z wami pisać bo szkoda mojego czasu ktorego nie mam zbyt duzo. Pozdrawiam :)

Opublikowano

@Hoolsing

Widze ze wiesz tyle co ci koledzy powiedzą :) Hoolsing nastepna ikona serwerów teamspeak... Ja sie nie kluce tylko wypowiadam. Pozatym nie wiedzialem ze klasskai mi pomagał bo z czego wiem to mialem drugiego współwłaściciela ktory sie uczyl i ja po nim naprawialem bledy. Nie chcę mi sie juz z wami pisać bo szkoda mojego czasu ktorego nie mam zbyt duzo. Pozdrawiam :)

To już się nie udzielaj bo to nie temat do kłótni

Opublikowano

Polecam i zapraszam do składania podań na range DJ itp.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...