Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Medusa nowy bóg

luckyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!

Przedstawiam wam najprawdopodobniej nowego boga...

2eWnlL.jpg

Co o niej myślicie?

Jakie pochodznie?

ADC/AP/Junger/Support/tank?

LukaSuper.png

Opublikowano

ADC no bo raczej innej opcji nie ma. Będzie to z pochodzenia grecka. I z ryja to chyba serio zamieniała ludzi w kamień :s 

Opublikowano

ADC no bo raczej innej opcji nie ma. Będzie to z pochodzenia grecka. I z ryja to chyba serio zamieniała ludzi w kamień :s 

Jak moja koleżanka... :D

A tak do boga, może i kolejny adc ale jej skile mogą zaskoczyć. Pewnie jej ult będzie czymś w rodzaju stuna + trucizna lub zwiększony atak

Podobny obraz

Opublikowano

Czo to takie brzydkie jest. :v Ale sama postać wydaje się być ciekawa. Interesuje mnie, jakie skille będzie miała. Może jakieś ładne skiny do niej dadzą. xD

Opublikowano

Brzydka postać - ładne skiny?

To tak samo jak ze zwykłego kamienia zrobić rzeźbę bez pomocy narzędzi... Myślę, że oni nie poświęcą więcej czasu skinom dla niej niż nad innymi postaciami. Przecież teraz ten nowy worrior czeka na gold skina itp. (Ballona chyba, nie pamiętam)

Podobny obraz

Opublikowano

Poczekamy zobaczy, ale tak jak już było pisane bd to na 100% postać grecka, ulti może być podobne do cassio ale nie wiadomo może nasz czymś zaskoczą :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...