Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zasilacz uciągnie?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zamierzam sobie zakupić kilka nowych podzespołów. Niestety, na zasilacz mi nie starczy tak więc pytanie Czy Corsair VS450 uciągnie te podzespoły przez 2 miesiące ?

Pamięć HyperX FURY DDR3 8GB 1600MHz CL10 2x4GB
Płyta główna ASRock Z97 PRO4 Z97 LGA1150 (Z97 PRO4)
Procesor Intel Core i5-4690K, socket LGA1150, 64bit, do 3.9 GHz, 88W, cache 6MB, BOX
Karta graficzna Inno3D GeForce GTX 970 iChill X3 Air Boss 4GB GDDR5

Za takie rzeczy zapłacę 3438 złotych.

Posiadam już

Obudowę Zalman z11 Neo
Dysk Seagate 1TB

Obie rzeczy leżą sobie już w domu i czekają w pudełku.

tak więc czy ten zasilacz uciągnie te wyżej wymienione rzeczy przez te 2 miesiące ? potem zakupie nowy zasilacz.

Opublikowano

Uciągnie.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Dobra, dzięki.
Bo w sumie te podzespoły są dosyć nowe i bardzo dobre (Mam starty sprzęt więc nie znam znaczenia Gra bez lagów..) i bałem się czy ten zasilacz da radę uciągnąć. Nie chciałem aby to leżało i się kurzyło 2 miesiące..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...