Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzielczość w HD.

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od dawna kombinowałem w battlefield 3, bawić się rozdziałką.

Jednak, najabardziej zależy mi na rozdziałce 1024x1028, tylko mam za duży monitor i wszystko się maże i muszę grać na standardowej, tej w HD "1920x1080" i moje pytanie jest takie.Czy mogę ustawić tą rozdziałkę 1024x1028 w HD? 

Monitor ma ustawione 1920x1080.

Opublikowano

Fullhd to  1920x1080. Najładniejszy obraz jest przy rozdzielczości zalecanej przez monitor, więc nie da się ustawić. Rozdzielczość 1024 na 1028 nie jest rozdzielczością HD. Żeby był ładny obraz przy takiej rozdzielczości musisz mieć mały monitor z maksymalną rozdzielczością,którą chcesz. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Japierdole......................................................................................

HD to rozdzielczość 1920x1080, pozostałe mniejsze to niestandardowe i niepolecane bo są po prostu brzydkie na dużych monitorach.. Wszystko powyżej 1920x1080 to 2k,4k uHD itd.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

HD, full HD to tylko nazwy tych rozdzielczości, nie mają one żadnych specjalnych właściwości, super jakości. Jeśli masz monitor Full HD to znaczy że obsługuje najwyższą rozdzielczość 1920x1080, ale oczywiście możesz grać na niższych. Ja osobiście gram na rozdzielczościach 1280x1024 i 1280x960 (format 4:3) i uważam (jak np. większość pro sceny) że są lepsze od rozdziałek 16:9 bo skupiam się na całym ekranie, nie muszę latać wzrokiem po jego częściach.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...