Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa CreativeCommons ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzmy che użyć jakiś Dubstep do intra ? jak to zrobić legalnie ???? i czy  mogę użyć trailer do intra z danej gry ??? [legalnie]

Opublikowano

Jeśli ściągasz muzykę cc, albo np. z tej strony:

http://incompetech.com/

To kiedy wrzucasz filmik na yt, wybierasz jako licencję Creative Commons przy wrzucaniu, albo wpisujesz jak nie ma.

Dobrze a gdy już wybrałem muzke na youtube użyłem jej to jak mam użyć licencji (trzeba tam coś wpisać w opisie filmu ) 

Opublikowano

Dobrze a gdy już wybrałem muzke na youtube użyłem jej to jak mam użyć licencji (trzeba tam coś wpisać w opisie filmu ) 

Podczas wrzucania gdzieś powinna być taka zakłada licencja, rozwijasz to i masz standardowa youtube albo to cc.

Opublikowano

Podczas wrzucania gdzieś powinna być taka zakłada licencja, rozwijasz to i masz standardowa youtube albo to cc.

czyli co wybiorę sobie muzyke z CC z tej strony Użyje jej do np intra i co  muszę tylko dać link do tej muzyki i oczywiście przy wrzucaniu filmu wybrać Creative commons /??  Musze w opisie dawać nazwę autora i wgl ? jeśli tak to napisz jak to ma wyglądać bo nie wiem (1 raz ) 

Opublikowano

czyli co wybiorę sobie muzyke z CC z tej strony Użyje jej do np intra i co  muszę tylko dać link do tej muzyki i oczywiście przy wrzucaniu filmu wybrać Creative commons /??  Musze w opisie dawać nazwę autora i wgl ? jeśli tak to napisz jak to ma wyglądać bo nie wiem (1 raz ) 

Nie musisz nawet dawać linku. Wystarczy że wybierzesz tą licencję i tyle, napisz tylko w opisie np. Muzyka - KevinMacleod - Umcaumca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...