Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sivir

Agent771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był kiedyś sposób, żeby zmienić kod, ale już nie działa. Do Tristany jest tylko.

Zapomniałeś jeszcze o 2 skinach... - Garen i Alistar jeszcze jest do zgarnięcia za darmo.

Opublikowano

Sivir już nie ma, bo jak ostatnio pisałem do Riotu po wymianę kodu to odesłali mnie pisząc, że na EU już nie wymieniają. Zostaje Ci jedyne kupno za RP skina. 

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

Zapomniałeś jeszcze o 2 skinach... - Garen i Alistar jeszcze jest do zgarnięcia za darmo.

@NeVdi Chodziło mi o free skiny do adc :) Bo do adc jest tylko Riot Girl Tristana, a ten kod na Sivir nigdy nie był do zgarnięcia na EUNE, tylko na innym serwerze. Tam się odbierało, a potem pisało do supportu "Change my code, Riot pls" i wpisywało u siebie. Za dużo osób tak robiło i Riot już nie wymienia kodów :< Tak samo było z Ashą :P

Opublikowano

Proszę Cię,naucz się czytać ze zrozumieniem.Gdy opanujesz tą technikę,wtedy się wypowiadaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...