Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odznaki cs go!

SSwistaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio przeglądając internet natknęłam się na bardzo mnie intrygujący temat. Mianowicie... znalazłam (chyba) takie pseudo plakietki (ang. PINS) . Bardzo mi się spodobały (nawet nie wiecie jak!). Tyle że nie wiem jak? i z kąd? je zdobyć. Tu jest link do strony na której to znalazłam: http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/03/11514/ (druga pozycja pod: "Katowice 2015: Linking with Twich) . Bardzo proszę odpisywac zgodnie z tematem bo bardzo mi na tym zależy (chcę kupić kuzynowi na urodziny (jeśli tylko się da)

Z góry dziękuję za pomoc! POZDRAWIAM SSwistaQ

Opublikowano

Te szpilki można kupić w Katowicach podczas trwania IEM'a. Zgaduje że czasami będą wylatywać ze skrzynek, które dropią podczas oglądania na Twitchu/gotv.

Opublikowano

Te szpilki można kupić w Katowicach podczas trwania IEM'a. Zgaduje że czasami będą wylatywać ze skrzynek, które dropią podczas oglądania na Twitchu/gotv.

Prawdopodbnie tak, bo już jeden z głównych adminów CS:GO ma wszystkie te spinki, które były przez pewien czas u niego w fazie "Beta"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...