Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HackShield Problem Update

zikoosi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E

K

L

A

M

A

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Witam!. Mam pewien problem z hackshieldem ... specjalnie dla metin2.pl formatowalem komputer z nadzieja ze to pomoze.... Ale cóż ... Nic nie pomogło prosze o pomoc! :) Bralem od kolegi clienta i tez nic...Nie mam pojecia co zrobic... 

Pokaze od poczatku:

1.Sprawdzanie plikow :27044582207271822813.jpg

2.Pobrane                   :33681571694290640030.jpg

3.HackShield sie ładuje:39506045972127072489.jpg

4.Pierwszy bład Hackshielda:62720756699261291913.jpg

5.Drugi bład Hackshielda:30699800965288625190.jpg

Internet mam 10mb od Orange/Neostrada Livebox 2.0

Zikoosi

Opublikowano

Ale nie ma innego wyboru np. Obejscie HS ..? bo to jest troche przesada,,, formatowalem kompa nic nie mam na nim tylko metka i co... Bez sensu

Zikoosi

Opublikowano

Hmm.

1.Uruchom w trybie zgodności z Windows 7

2.ściągnij Net Frameworki. Directx 9.0 itp potrzebne do odpalenia. Jeśli nic nie pomoże pisz do Supportu powinni pomóc.

Lub wyłącz jeszcze wszystkie hacki i injectory w procesach, Albo usuń hacki co masz, jak masz Cheat Engine to go usuń bo on też powoduje problemy.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Hmm.

1.Uruchom w trybie zgodności z Windows 7

2.ściągnij Net Frameworki. Directx 9.0 itp potrzebne do odpalenia. Jeśli nic nie pomoże pisz do Supportu powinni pomóc.

Lub wyłącz jeszcze wszystkie hacki i injectory w procesach, Albo usuń hacki co masz, jak masz Cheat Engine to go usuń bo on też powoduje problemy.

Nadal to samo a Net Framework mam ale mialem cheat engine i nie wiem czy to nie przez to... Odinstalowalem go ale nadal nie dziala te same bledy.. ;(

Zikoosi

Opublikowano

No to odinstaluj all hacki, I zrób reinstal metina teraz powinno pomóc. Jeszcze spróbuj zainstalowac na inny dysk.

okok juz sie zabieram do pracy dzieki :) Mam nadzieje ze to pomoze a gameforge tez na inny dysk?

Zikoosi

Opublikowano

okok juz sie zabieram do pracy dzieki :) Mam nadzieje ze to pomoze a gameforge tez na inny dysk?

wszystko to co teraz pobierzesz i zainstalujesz,ma siedziec na jednym dysku i folderze

/niereg. sygna

Opublikowano

Tak rob obejscia,jak cie zlapia ze grasz bez obejścia to nie będzie zlituj się,napis do supportu może tam ci pomoga ,a to co mogę ci powiedzieć to zaznacza tym co odpakasz metina tylko do odczytu i zgodność z xp

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...