Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki priv

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jako znudznudziły mi się serwery Easy, a bym chciał zagrać na jakimś medium/hard. Ale nie wiem Jack serwer wybrać?

- Melestia

- Aravil

- Balmora

- Ravia

-Wasza propozycja.

Czy j**** i grać na Plu

Proszę o podanie argumentów.

I taka prośba żeby w Id nie było drogo.

Opublikowano

na PL'u? broń boże :)

skoro znudziły Ci się easy to polecam Balmora S2

ogarnieta administracja, bardzo stabilny serwer, gra tam srednio 1,5k ludu

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

- Melestia- coraz mniej graczy przez Administracje, sami serwer sobie rozwalają, gracze próbują sami coś zdziałać jak patrzyłem na forum lecz licho to widzę.

- Aravil- wybacz nie znam..

- Balmora- Nowa, stabilna jak widać po S1, dużo ludzi, sporo do osiągnięcia, w sumie Polecam. :)

- Ravia- stabilny, lecz już troszkę mniej graczy, szczerze ? Isamu ma wyjebane na serwer. Dziwie się mu bo oglądałem go od 3k subów i myślałem że będzie "inny" niestety ludziom niektórym się nie ufa i mam urazę do S1 i S2 z czego ja nie polecam.

Sam szukam jakiegoś serwera :DxD

Opublikowano

Polecam ci Balmore s2, naprawdę przyjemna atmosfera, ogarnięci gracze, nie to co na Ravi. Jak na każdym serwie jest kilku botów ale w dużym stopniu nie wpływają one na ceny, a tanio jest bardzo i można nieźle na misjach zarabiać.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci cradosa typ serwera MEDIUM ludzi w okolicach 800-1k, rynek stabilny, o ulepki nie jest ciężko, exp dopracowany tak samo jak i drop, dużo misji 10-15 minutowych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...