Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOTS czy będzie za free?

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.. mówione coś było o 15 stycznia a ja czekam i czekam, niestety pechowo nie zyskałem klucza :c A czekam i czekam i nie mogę się doczekać. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ma być za parę miesięcy koniec bety i otwarty dla wszystkich za darmo. Dokładnie nie wiadomo kiedy.

A teraz to tylko płatna beta ;p

giphy.gif

Opublikowano

Będzie za darmo, a jeżeli jeszcze nie dostałeś to proponuje Ci kupić to konto na allegro. Ja kupiłem 4 konta za 7zl znajomym, więc to nie jest żaden scam. Passy dziwne, bo dziwne, ale można je zmienić więc nie widzę problemu. Wszystko z automatu dostajesz na maila, wchodzisz tylko na stronę i zmieniasz pod siebie. Wydaję mi się, że możesz sobie odpuścić przez jeden dzień czekolady czy tam papierosów, bo nie wiem ile masz lat i po prostu zamówić na allegro konto. Nie jest do duży wydatek, a zabawa jest przednia :)

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Nie możesz poprosić ludzi z mpc? 

Każdy dostał na maila, że może zaprosić 4/5 znajomych.

Gra wyjdzie za półroku, jak nie później, więc warto się zaopatrzyć.

8 zł na g2a to nie duży wydatek co nie?

Opublikowano

Poza tym w internecie co jakiś czas ostatnio są giveawaye kluczy do bety. ;)
Ja dorwałem swój dzięki giveawayowi Nvidii :)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Będzie za darmo, a jeżeli jeszcze nie dostałeś to proponuje Ci kupić to konto na allegro. Ja kupiłem 4 konta za 7zl znajomym, więc to nie jest żaden scam. Passy dziwne, bo dziwne, ale można je zmienić więc nie widzę problemu. Wszystko z automatu dostajesz na maila, wchodzisz tylko na stronę i zmieniasz pod siebie. Wydaję mi się, że możesz sobie odpuścić przez jeden dzień czekolady czy tam papierosów, bo nie wiem ile masz lat i po prostu zamówić na allegro konto. Nie jest do duży wydatek, a zabawa jest przednia :)

Czekolady? Fajek? :D No odpuszczę sobie czekoladkę i może sobie kupie jak mówicie, że za 7 zł to rzeczywiście :P 

Opublikowano

@3UP

Nie wszyscy dostali klucze by zaprosic znajomych dodatkowo te klucze działają tylko dla ZNAJOMYCH Z BATTLE NET a nie ze dostajesz klucze i możesz je rozdać komu kolwiek. Taką możliwośc na tą chwile dostało jakieś 10% comunity by nie było wysypu ludzi nagle. Więc nie wprowadzaj złudnej hmm nadziei ?

na tą chwile rozdawanie kluczy ucichło lecz pewnie za pare dni znowu ruszy salwa na dużych portalach i stronach o grach radze śledzić gry-online, nvidie, mmorpg.com, na tych stronach zawsze są jakieś kluczyki jak leci fala.

Dodatkowo jeszcze powiem że jeżeli kupuje się ten pakiet z dostępem to ma się lepiej bo dostajesz bohaterów i nie musisz się martwić że jak szybko wbijesz 30 lvl to musisz czekać miesiąc by zakupić 10 bohaterów by grać rankedy i to kupując same za 2 oraz 4k, możesz dzieki temu spokojnie kupować bohaterów jakich chcesz i od razu starać się ich mainować.

@Edit ten "problem" oczywiście zniknie jeżeli wprowadzą patha i więcej golda za lvle lecz na tą chwile tak to wygląda.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...