Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powstanie Ziemi

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W co wierzycie,w ten wielki wybuch czy stworzenie przez Boga?

Pomiędzy.

Jakby się zaczęło Biblia nie zaprzecza wielkiemu wybuchowi./

Deus vult

Opublikowano

Ja jako katolik, osobiście mam to głęboko w d***e, Biblia mówi, że Bóg był przed wszystkim, bo nic nie mogło istnieć bez Boga, więc na jedno wychodzi.

subiektywnie:

Przecież to Bóg mógł spowodować wielki wybuch B)

Opublikowano

Wierze w wybuch, ale zastanawia mnie jak powstało to "wszystko" wszechświat, pierwsze bakterie, planety itp 

Opublikowano

­

Wierze w wybuch, ale zastanawia mnie jak powstało to "wszystko" wszechświat, pierwsze bakterie, planety itp 

Tak samo jak powstały nowe gatunku w miejscu Elektrowni z  Czarnobyla - Od Wybuchu.

Opublikowano

­

Tak samo jak powstały nowe gatunku w miejscu Elektrowni z  Czarnobyla - Od Wybuchu.

Co k***a?? jprdl idę się zabić.

Deus vult

Opublikowano

­

Co wybuchło gdy jeszcze niczego nie było :/ ?

Opublikowano

Ziema powstala tak jak kazda inna planeta, jedna kometa zawierajaca bakterie, ktore zostaly wyslane na nasza planete, przez duzo bardziej rozwinieta cywlizacje, spowodowala ewolucje, taki byl zamierzony plan, nasze sygnaly, ktore wysylamy w kosmos i w nadzieji czekamy na wiadomosc od "obcych" sa po prostu ignorowane, gdyz nasza cywilizacja jest za glupia aby zrozumiec prawo jakim rzadzi sie kosmos. Za kilka tysicy lat, jak nasza technologia bedzie juz na tyle dobra, ze swobodnie bedziemy mogli eksplorowac wszechswiat, obce cywilizacje poprostu nasz przygarna jako swoje dziecko i odpowiedza nam na pytania, ktore zadawlismy sobie od zarania dziejow.

Ale niestety nie spotka nas to za naszego zycia.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ciężko powiedzieć.....

Z jednej strony trudno uwierzyć, że wszystko było tak dużym przypadkuem a z drugiej nie widzieliśmy naocznie żadnego boga i wszystko się robi takie skaplikowane...

LukaSuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...