Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Lub zaproszenie na L#

Anomyus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpina sie pod prośbe :) jak jest ktoś tak miły to bd wdzięczny :)

Ciekawe jak sie odwdzieczysz skoro zal ci dac pare zlotych za konto. Za takie glupie pisanie powinni banowac serio. Klamiecie jak z nut, ze odwdzieczycie sie a to tylko puste gadanie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ciekawe jak sie odwdzieczysz skoro zal ci dac pare zlotych za konto. Za takie glupie pisanie powinni banowac serio. Klamiecie jak z nut, ze odwdzieczycie sie a to tylko puste gadanie.

O k***a, widzisz różnice między "odwdzięczać się" a "być wdzięcznym"? Jak nie to pozdrawiam serdecznie.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Takie zalozenia jak '' Klamiecie jak z Nut '' to tez calkiem Puste slowa. ;) Dla pewnosci Moge dac 1 haslo i acc name. Po wyslaniu SS ze ma sie te zaproszenia. I nie zal mi pare zl za konto. Tylko nie mam pojecia jak je zdobyc.

Opublikowano

A można kupić konto na l sharp ?  jeżeli tak to nawet nie wiedziałem ponieważ nie miałem okazji korzystać z bota. Jak ktoś jest tak miły to proszę o wyjaśniee..

ps

NIe jestem żadnym żydem!!

Opublikowano

A można kupić konto na l sharp ?  jeżeli tak to nawet nie wiedziałem ponieważ nie miałem okazji korzystać z bota. Jak ktoś jest tak miły to proszę o wyjaśniee..

ps

NIe jestem żadnym żydem!!

Nie mozna kupic konta.

­

Opublikowano

Ok rozumiem z tego forum raczej nie ma co liczyć na pomoc w tej sprawie.

Trzeba szukać gdzie indziej.

No ktoś ci może sprzeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...