Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena-Negros-FMS +9

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

726181407963242313241.png

1. Negros

149611407963242313241.png

Miecz pełni księżyca (FMS)

685871407964531313241.png

+9

522241407964531313241.png
Qb4XbYw.png

818021407963242313241.png

Yang

452901407963242313241.png

Proszę zwrócić uwagę, że broń ma bonus silny przeciwko ludziom 10%..
Chcę wiedzieć jaką dostanę maksymalną cenę w Yangach.
Jak ktoś się nie zna to proszę o nie wypowiadanie się i nie wprowadzanie w błąd.
Opublikowano

@kVkis na serio czy tylko trollujesz? Bo wczoraj to ja po 40kk sprzedałem  10x szkata szczeniaka (oczywiście  40kk za sztukę), nie grałem prawie rok, nie znam cen i mam problem.

Opublikowano

Jak widać moja opinia nie jest mocno różniąca się od pozostałych. Cena też zależy czy chcesz sprzedać to szybko czy zależy Ci na wiekszej cenie co równa się większą stratą czasu, mimo tego cena wacha się do 35kk patrząc po rynku.

Opublikowano

@kVkis już robiłem kiedyś eksperyment na mpc ;) na wycenie pisałem specjalnie za dużo, a inni pisali 5% więcwj lub mniej, nie mając pojecie tylko po to aby nabić posty ;) Będę zaczynał wystawiać sklep od 80kk przynajmniej, kiedyś za fms sporo dałem a teraz jest wart tyle co szkata szczeniaka. A kupiłem go własnie za szkaty..kiedyś..

@`Penero: A jakie kd miałem włożyć do fms 10 ludzi ,pod expa? :D

Opublikowano

@kVkis już robiłem kiedyś eksperyment na mpc ;) na wycenie pisałem specjalnie za dużo, a inni pisali 5% więcwj lub mniej, nie mając pojecie tylko po to aby nabić posty ;) Będę zaczynał wystawiać sklep od 80kk przynajmniej, kiedyś za fms sporo dałem a teraz jest wart tyle co szkata szczeniaka. A kupiłem go własnie za szkaty..kiedyś..

@`Penero: A jakie kd miałem włożyć do fms 10 ludzi ,pod expa? :D

fms ze średnimi do pvp bo ma luda ???!!! od kiedy ?

...................\/...................

Opublikowano

nie dał bym za to nawet 25kk max 15. przez te KD slota tylko zajęły jak by miał kd +3 do expa to bym dał mniej więcej 30kk a tak to lipa ten fms,bynajmniej moim zdaniem tak to wyceniam,to że lud nie oznacza że jest pro,słabe sr.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...