Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę kupić Minecraft'a premium

OgnistyBurak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem otóż nie mogę kupić orginalnego minecraft'a oczywiście kupuję z orginalnej strony. Chce kupić orginalnego minecrafta karta mastercard z alior banku. Wpisuje wszystko tak jak trzeba ale wyskakuje mi że transakcja nie została zrealizowana. Karta jest aktywna bo mogę wypłacać pieniądze z banku a przed zimą kupowałem premium do innej gry przez internet. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

@topic

Nie znam sie na polskich kartach ale angielskiej karty nie mozna uzyc zeby np kupic cos w polsce bez zglaszania w banku ze sie ma zamiar to robic. Moze twoja karta blokuje zagraniczne zakupy. Zawsze mozna kupic uzywajac PaySafeCard

bcf653acbdb5157e5a4a9897899f16ea.png

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Podobny problem mialem

Kupilem giftcoda na allegro, ale nie polecam.

Kup sobie PaySafeCard i nim kup.

Opublikowano

Nigdy nie kupuj z allegro, raz tak zrobiłem i otrzymałem konto wspoldzielone gdzie na serwerach były bany z różnych powodów. GiftCoda takze nie radzę bo też chciałem a kod wysłano nieprawidłowy...

Naprawdę nie polecam. Jeżeli Z banku nie możesz to spróbuj kupić Paysafecard za 100 zl naprzyklad. Wtedy pójdzie ładnie

Opublikowano

Spróbuj przez PayPal, wyślij kase na PP za pomocą karty Alior Banku i potem zapłać tym PP za mc.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Najlepiej jak wybieżesz opcje paypala lub jeszcze lepiej dotpaya jest to w 100% bezpieczne i bezpłatne tylko i wyłącznie kupna przez oryginalnego minecrafta! Nie polecam na allegro ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...