Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SuperWarpy- skrypt na warpy z SUPER OPCJAMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

Witajcie!

Przedstawiam skrypt na warpy. To nie jest to co myślisz! Ten skrypt wprowadza na serwer możliwość tworzenia warpów przez dane rangi- a raczej osoby które mają dany permissions. Można ustawić ile dana osoba z permissionsem może tworzyć warpów oraz można usuwać je.

Komendy:

»»»»  /warpy stworz [nazwa] -Tworzy warp
                    »»»»  /warpy usun [nazwa] -Usuniecie warpa
                                     »»»»  /warpy tp [nazwa] -Teleportacja do danego warpu

»»»»  /warpy lista -Lista warpow

Permissions:

- vip     [może 2 warpów]

- svip [może 4 warpów]

- mod [może 6 warpów]

Wymagania:

WildSkript

Skript

Download:

V 1.0 [wydanie]

http://pastebin.com/NDxM9bjT

Regulamin:

Jest w sk napisany ale i tu napiszę.

Proszę nie usuwać stopki o autorze oraz eventu on join.

Jeżeli zostanie to złamane to kolejne wersje będą kodowane :D

TO DO LIST:

yml [config aby sk był zakodowany a wszelkie info było edytowane w config.yml]

Co dodać? PISAC w komentarzach

BUGI:

BRAK JAK NARAZIE

Dodatkowe info:

DLA ADMINÓW:

aby oczyścić listę warpów użyj /warpyadminreset

aby oczyścić ilość warpów /warpyreset

INNE:

Sk ma ,,system" właścicieli więc tylko właściciel może usunąć dany warp. Jeżeli komuś to przeszkadza i chciałby aby op mógł usuwać to zapraszam na PW pomogę :D

Lista warpów dostępna jest pod /warpy lista

TO JEST MÓJ 1 SK więc proszę HEJTOWAĆ ale na poziomie

PS.Jestem technikiem oraz właścicielem kilku serwerów. Z przyjemnością zostanę kogoś technikiem :P

mam 16 lat, a od 12 [xD] zacząłem bawić się plikami i teraz mam DUŻE doświadczenie.

Mógłbym także pomagać w czymś.

Na innych forach noszę nick EndDragos jakby co.

Opublikowano

TO JEST MÓJ 1 SK więc proszę HEJTOWAĆ ale na poziomie

[...]

Na innych forach noszę nick EndDragos jakby co.

Co nas to obchodzi? Skrypt nie ma sensu, bo to wszystko (nawet lepsze) jest w essentialsie, który jest podstawą serwerów... ;-)

sygnatura.png

Opublikowano

Essentials nie jest podstawią... Dużo serwerów [większych] nie używa tego G*wna. I ten sk ma sens gdyż dzięki temu vip,svip itd mogą tworzyć własne warpy! A w essentials jest ile się chce. To się przydaje na serwerach typu Creative, Freebuild, czy też SkyBlock. Jeżeli nie znasz życia to nie pisz.

Opublikowano

Essentials nie jest podstawią... Dużo serwerów [większych] nie używa tego G*wna. I ten sk ma sens gdyż dzięki temu vip,svip itd mogą tworzyć własne warpy! A w essentials jest ile się chce. To się przydaje na serwerach typu Creative, Freebuild, czy też SkyBlock. Jeżeli nie znasz życia to nie pisz.

Większość serwerów nie używa tego jak Ty to nazwałeś? Gówna? Może i mają autorskie, ale na podstawie essentials. Jest, był i będzie podstawą każdego serwera. Skrypt jest nijaki, lepiej nauczyć się javy, bukkit API i tworzyć pluginy. Skrypty nie mają sensu.

Opublikowano

Skrypty mają sens. To jest to samo co co pluginy tylko skript to ułatwia. Każdy dobry serwer ma alternatywę dla essentials co nie zmienia faktu, że ten skrypt jest lepszy niż warpy w essentials

Opublikowano

Skrypty, a pluginu. Sam skrypt owszem - ma sens, ale do mniejszych rzeczy, które nie są zawarte w pluginie.

Co do większych projektów ludzie preferują pluginy.

Skrypty nie są tym samym co pluginy, obciążają bardziej serwer. Plugin skript niczego nie ułatwia. Czy lepszy od warpów z essentials, nie wypowiem się, nie korzystałem. W technika minecraft nie bawię się od około roku.

Opublikowano

Nie siedzę w plikach serwerowych minecrafta. Teraz jedynie robię jako administrator/technik for/moderator itp.

Pluginy/pliki serwerowe - raz na jakiś czas przeglądam jakie są i czytam. Co nieco z tego forum i co nieco z innych, a czasem sam z siebie.

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Od około roku nie siedzę w plikach serwerowych minecrafta. Wcześniej się w tym bawiłem. Obecnie śledzę nowości i patrzę co i jak na rynku serwerowym, czy na pluginach.

Nie nazywaj mnie więc technikiem, bo nim już nie jestem. Jedynie administrator/technik for/moderator/helper itd. Osoba pilnująca serwera.

Opublikowano

nazywasz essentials gownem a skrypt jest z*******y ?

Opublikowano

essentials spokojnie można w Skript zrobic :D

Nie wierzę.. Wyrzuć wszystkie pluginy, wstaw jeden plugin - skript -, tak jest najlepiej czyż nie? Zbędne konfiguracje, pobieranie. Serwer bez lagów. Po co to? Wszystko napiszmy w skryptach! Przeprogramujmy minecrafta, żeby zamiast javy był cały w skryptach! Najlepiej w języku skryptowym! Tak!

Skrypt obciąża serwer, kiedy zrozumiesz? Im więcej napchasz tego syfu, tym mniej wydajnie będzie... Pluginy są o niebo lepsze. Nawet te najgorzej napisane.

,,Nie nazywaj mnie więc technikiem, bo nim już nie jestem. Jedynie administrator/technik".... Nie nazywać technikiem ale mówić na cb technik spoko.. ORTO

Doczytaj dziecko do końca zanim coś napiszesz. Skróty myślowe, tak ciężko? Technikiem od minecrafta (czyli technikiem) mnie nie nazywaj. Zajmuję się pilnowaniem serwerów, bądź tworzeniem for i ich modernizacją. Skrót myślowy, a co do ortografii. Nie popełniłem żadnego błędu, moje pismo jest nienaganne.

Opublikowano

skrypty lagują? jak dużo loopów czy zmiennych to tak ale normalne raczej nie. Pluginy w dużej ilości potrafią bardzo lagować. ,,Doczytaj dziecko"-raczej ty. 17lat to dziecko?

Opublikowano

skrypty lagują? jak dużo loopów czy zmiennych to tak ale normalne raczej nie. Pluginy w dużej ilości potrafią bardzo lagować. ,,Doczytaj dziecko"-raczej ty. 17lat to dziecko?

Możesz mieć i nawet 30 lat i zachowywać się, bądź rozumować jak dziecko. Jeśli nie potrafisz nawet wyciągnąć kontekstu z wypowiedzi i czytasz ją tylko częściowo.

Pluginy źle skonfigurowane, czy zbędne tak - będą lagować. Na pewno mniej niż skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...