Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbroja Wojownik

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować co może zrobić kompletne beztalencie ( zdaniem "Mizune") przy odrobinie chęci ze zbroi, która od ponad roku jest w sieci :)

SS:

DiEEQ1y.jpg

DL:

http://www74.zippyshare.com/v/NQKnwcqR/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a426bfc6cac0cecc6c7e6f976338d23dd72e2e6cd6eda5fe724b9de09e2d4146/analysis/1425742260/

Ps. Czekam na hejty :)

^^

Opublikowano

Hahaha Mark w co ty sie bawisz z tym frajerem Naide'm.

Skin dobry ale on pewnie i tak sie przypieqdoli tego że jego jest lepiej skinowana  :P

nalezy sie like :D

Ja jej nie skinowałem tak jak mówię inna wersja kolorystyczna lata po sieci xD

^^

Opublikowano

Gites Marku :P

Ahh, my wszyscy jesteśmy takimi beztalenciami w porównaniu do Mizune, ooo my biedni...

Czekam na dalsze exporty "autorskich" Atreyowskich modeli.

Motywujmy Marka, a może będziemy mieli modele z Atreyi jeszcze przed startem tego serwera.

Ps. Mizune nazwałeś go beztalenciem, a stworzył taki sam model jak ty, dlaczego jedziesz po samym sobie i przy okazji Marku?

Lepiej! Dlaczego każdy oprócz ciebie jest beztalenciem, czyżby kompleks mikro penisa i starasz się go załagodzić na tym forum?

Opublikowano

Gites Marku :P

Ahh, my wszyscy jesteśmy takimi beztalenciami w porównaniu do Mizune, ooo my biedni...

Czekam na dalsze exporty "autorskich" Atreyowskich modeli.

Motywujmy Marka, a może będziemy mieli modele z Atreyi jeszcze przed startem tego serwera.

Ps. Mizune nazwałeś go beztalenciem, a stworzył taki sam model jak ty, dlaczego jedziesz po samym sobie i przy okazji Marku?

Lepiej! Dlaczego każdy oprócz ciebie jest beztalenciem, czyżby kompleks mikro penisa i starasz się go załagodzić na tym forum?

Model, który zrobił Mizune widnieje od jakiegoś czasu w pewnym źródle za darmo tylko pod inną teksturą.

Jedyne co on zrobił to zmodyfikował teksturę zbroi i tyle.

Mark, dobra robota kolejną pracą pokazujesz swój talent. 

Zrobić model samodzielne na podstawie zwykłego ss, dobra robota.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Całkiem spoko :P jak dla mnie nie pasuje do metina ale lajk się należy ;p

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

­

podobny do tej zbroi z setu nekromanty ktory występuje na serwerze Asreja u tych bauwanuf

set w wykonaniu marka jednak jest lepszy ^^.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­Szczerze? Zbroja fajna ale tekstury leżą, nie pasują do siebie moim zdaniem, później sprawdze jka ona w grze wyglada.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi się Bardzo podoba robisz to bez żadnego ale dla siebie i bez wywyższania się zostawiam lajka i czekam na komplet :3

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ło luju jaka paskudna zbroja :( nie lubię hejtować ale muszę powiedzieć, że ta całkiem mi się nie podoba. Liczyłem na coś lepszego ale masz plusa za wstawkę

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...