Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] uruchomienie m-bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnimi czasy znajomy udostępnił mi bot'a ts3 o nazwie m-bot wiem że jest on płatnym programem. Skonfigurowałem wszystko w folderze "configs", natomiast kiedy wszystko umieściłem w FTP. Kiedy uruchamiam plik startujący w ssh wyskakuje mi owy komunikat:

Włączanie Bot-helper ID 1 - done!
 Włączanie Bot-helper ID 2 - done!

Niby wszystko jest włączone, a na serwer nie loguje się żaden client query, upomne tylko że konfigurację sprawdzałem z 3-4 razy.

Zapomniał bym, nadałem chmody do pliku startującego, uruchamiam go za pomocą ./plik start
Opublikowano

W rozwiązaniu problemu polecam napisać do autora skryptu.
Czy aby napewno adres IP maszyny na której, posiadasz owego bot'a (chyba, że jest to na tym samym vps/dedyku).

Opublikowano

Bot jest postawiony na tym samym VPS'ie, tak podałem dobry adres ip. (sprawdzałem plik konfiguracyjny dosłownie 3-4 razy)

Posiadasz wersję rozkodowaną czy licencyjną?

@topic

Używanie jakiejkolwiek kopi "BotHelpera" jest surowo karane, radzę pierw pomyśleć zanim spróbujesz odpalić , 2-ga sprawa napisz do mnie na gg

35694104 i dowiedz się wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...