Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przywrócić starą wersję systemu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dokładnie dzisiejszego ranka zaktualizowałem swojego androida z 4.3 na 4.4 (Samsung Galaxy S3 LTE). Niestety nowy system nie przypadł mi do gustu i najzwyczajniej w świecie lami w porównaniu do swojego poprzednika, dużo funkcji mam w języku angielskim mimo, że domyślnym językiem jest niemiecki no i ogólnie wkurza mnie on. Dlatego pojawia się pytanie, czy jest możliwość przywrócenia 4.3 bez utraty danych? A jeśli tak, to w jaki sposób. Bardzo proszę o pomoc!

Opublikowano

Bez utraty danych tego nie zrobisz, jednak możesz wykonać backup. Dodatkowo jeśli posiadasz roota ten backup będzie obszerniejszy. System ściągasz z SamMobile i flashujesz według instrukcji. Tyle.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Bez utraty danych się nie da. Ściągnij soft z Samsung-updates i zainstaluj odinem. Możesz zrobić kopię titanitum i ja później przywrócić

Opublikowano

A przywróceniem ustawień fabrycznych czasem telefon nie cofa się do systemu bez aktualizacji? Bynajmniej na mojej Xperi po przywróceniu wrócił stary android.

2lj00au.jpg

Opublikowano

A przywróceniem ustawień fabrycznych czasem telefon nie cofa się do systemu bez aktualizacji? Bynajmniej na mojej Xperi po przywróceniu wrócił stary android.

Nie cofnie się. Nie ma jak, skoro nowy system zastąpił ten stary.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...