Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poderwać dziewczynę

Whitevenu_Music

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czuwaj i witaj

mam 15 lat, jestem w 2 klasie gimnazjum i bardzo mi się podoba pewna licealistka (szkoła łączona).

piszę do niej na facebooku już od roku, gadamy sb ja powiedziałem jej że jest piękna i śliczna a ona cały czas "XD" :(

próbuję do niej zarwać ale po prostu nie mogę, wstydzę się :( raz tylko przeszedłem koło niej machając iphonem i kręcąc na palcu kluczykami od mazdy ojca ale nie zareagowała...

ktoś wie jak?

pisałem nawt na szkolnym spotted...

Admin Cienia
Opublikowano

przeszedłem koło niej machając iphonem i kręcąc na palcu kluczykami od mazdy ojca ale nie zareagowała...

odpowiedź.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Przy takiej różnicy wieku zwykle nie ma szans. Pozostaje jedynie chloroform.

Opublikowano

iPhone ssie, dlatego.

Skończ pisać bzdury i mnie denerwować. Ssie, bo nie masz na niego kasy, czy ssie, bo tak? :>

#topic: kiepski, bardzo kiepski troll. Chyba, że naprawdę tak postrzegasz świat, to już do końca straciłem wiarę w ludzi.

Żeby nie było, że spam - zamiast robić podchody na facebook'u, podejdź do niej i po prostu zapytaj, czy umówi się z Tobą na kawę czy co tam sobie wymyślisz. Kobiety nie gryzą.

­

5465845486.png

Opublikowano

Skończ pisać bzdury i mnie denerwować. Ssie, bo nie masz na niego kasy, czy ssie, bo tak? :>

Bo czasy kiedy dziewczyny leciały na iGówno już minęły, pajacu. Czaisz?

czuwaj i witaj

mam 15 lat, jestem w 2 klasie gimnazjum i bardzo mi się podoba pewna licealistka (szkoła łączona).

piszę do niej na facebooku już od roku, gadamy sb ja powiedziałem jej że jest piękna i śliczna a ona cały czas "XD" :(

próbuję do niej zarwać ale po prostu nie mogę, wstydzę się :( raz tylko przeszedłem koło niej machając iphonem i kręcąc na palcu kluczykami od mazdy ojca ale nie zareagowała...

ktoś wie jak?

pisałem nawt na szkolnym spotted...

Gimnazjum - liceum, za duża różnica. Odpuść.

Opublikowano

Bo czasy kiedy dziewczyny leciały na iGówno już minęły, pajacu. Czaisz?

Mam to "iGówno" jak to nazwałeś od czerwca zeszłego roku i w życiu już nie zmienię na żadnego Androida, czy innego. Analogicznie, od stycznia pracuję na OS X i w życiu nie wrócę na Windowsa.

Te sprzęty i ich systemy mają to "coś" w sobie, czego nie mają inne urządzenia. Popracuj troszkę na Apple'ach i potem mnie obrażaj, pajacu. ;)

P.S. jak jakieś dziewczyny lecą na to, że koleś ma iPhone'a, to są idiotkami i szkoda czasu na takie osoby. Ja nie rozumiem, w USA iPhone to standard. Nawet za zachodnią granicą, w DE też iPhone to normalny telefon, tylko tutaj pajacujecie że to gówno. Cały, bardziej rozwinięty technologicznie i finansowo świat korzysta i chwali sobie sprzęt Apple'a, tylko nie cebulacy. Puknijcie Wy się wszyscy w głowę, bo już sami gorączki od własnego bólu dupy dostajecie mam wrażenie. I kto tu pajacuje.

­

5465845486.png

Opublikowano

O k***a, próbujesz zaszpanować jakimś gównem, ktòre nie obsługuje kopiowania plików? Skończ się gościu ośmieszać, plox.

Co do pieniędzy, mam drożeszego smartfona z androidem niż ta mała cegła xDDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

Mam to "iGówno" jak to nazwałeś od czerwca zeszłego roku i w życiu już nie zmienię na żadnego Androida, czy innego. Analogicznie, od stycznia pracuję na OS X i w życiu nie wrócę na Windowsa.

Te sprzęty i ich systemy mają to "coś" w sobie, czego nie mają inne urządzenia. Popracuj troszkę na Apple'ach i potem mnie obrażaj, pajacu. ;)

P.S. jak jakieś dziewczyny lecą na to, że koleś ma iPhone'a, to są idiotkami i szkoda czasu na takie osoby. Ja nie rozumiem, w USA iPhone to standard. Nawet za zachodnią granicą, w DE też iPhone to normalny telefon, tylko tutaj pajacujecie że to g****o. Cały, bardziej rozwinięty technologicznie i finansowo świat korzysta i chwali sobie sprzęt Apple'a, tylko nie cebulacy. Puknijcie Wy się wszyscy w głowę, bo już sami gorączki od własnego bólu dupy dostajecie mam wrażenie. I kto tu pajacuje.

­

Nie obchodzi mnie co masz. Mieszkam w Holandii i iPhone to nic specjalnego, ale w KAŻDYM k***a temacie spinasz dupe bo ktoś obraża Apple, żałosne.

co do tematu żeby nie było że offtop czy inny c**j, możesz spróbować jakichś wyrafinowanych metod typu stalking

Opublikowano

Jak popisywałeś sie tym "cudem techniki", za którego połowe ceny płaci sie za logo, to raczej utraciłeś zainteresowanie tej dziewczyny bezpowrotnie.

Opublikowano

Jak można robić trolle z "Czuwaj" - powitaniem harcerskim (polecam przeczytać symbolikę). Przecież to podchodzi pod ośmieszanie polskich tradycji i historii.

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Normalnie podejdź i ją zaproś do kina, na kawe czy coś.

P.S. jak jakieś dziewczyny lecą na to, że koleś ma iPhone'a, to są idiotkami i szkoda czasu na takie osoby. Ja nie rozumiem, w USA iPhone to standard. Nawet za zachodnią granicą, w DE też iPhone to normalny telefon, tylko tutaj pajacujecie że to gówno. Cały, bardziej rozwinięty technologicznie i finansowo świat korzysta i chwali sobie sprzęt Apple'a, tylko nie cebulacy. Puknijcie Wy się wszyscy w głowę, bo już sami gorączki od własnego bólu dupy dostajecie mam wrażenie. I kto tu pajacuje.

­

Myślisz że jesteś fajny bo zmieniasz czcionkę i chwalisz się, jaki to ty bogaty i pracujesz na zajebistym w cholere osx, a w rzeczywistości jest on drogi i mało wydajny. Pff.

Opublikowano

Z tego co tu czytam, to Ty się za bardzo angażujesz niż ona. Nie pisz do niej przez tydzień-2 i czekaj na jej reakcję, jak nie napisze, nie pogada to znaczy, że nie jest Tobą zainteresowana.

A poza tym gimnazjum nie jest od szukania dziewczyn, zajmij się na razie kolegami (no homo), twórz jakieś znajomości na całe życie, bo nie raz będziesz potrzebował ich pomocy, ktoś zostanie informatykim - pomoże Ci z kompem, inny mechanikiem - doradzi Ci przy kupnie samochodu.

Laski zostaw sobie do szkoły średniej/studiów.

#Nieśmiałość rodzi się z tego, bo boisz się co ta osoba o Tobie pomyśli. Niech myśli co chce, co Cię to obchodzi.

Opublikowano

Idź się potnij, bo dziewczyna nie chce ci dać. Może po prostu uważa cie za debila? Zresztą, nie ma co się dziwić, traktujesz ja jak rzecz i wypisujesz o niej na forum, a ona ma tu konto, i ma z ciebie beke...

Opublikowano

Najgłupszy temat jaki widziałem w tym roku, jak poderwać dziewczynę? zacząć z nią rozmawiać, zaprzyjaźnić się a później zapytać czy chce czegoś więcej..

// oczywiście jeśli będzie tobą zainteresowana, według mnie dziewczyn szuka się w liceum/technikum/studiach a w gimnazjum co najwyżej można walić konia przy ich zdjęciach. W gimnazjum lepiej miej kolegów i przyjaciół na całe życie jak pisał @Valze , a później poszukasz dziewczyny.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...