Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TRADE HACK

pajac91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 min temu zostalem okradziony na 4b ( żadna to suma teraz ale chodzi o sam fakt)

miałem trade z kolesiem (nick nie ważny bo i tak zaraz zrobił nowa postać) dal jola ja 4b. Gdy dałem ok po jakiś 5 sek jol zniknął a kolo zgarnął blessy. Nie był to żaden shadow, zawsze uważam na ten bug natomiast jol po prostu zniknął w trade i niech nikt nie mówi że nie ma trade hacka ( lub to kolejny bug)

Opublikowano

Pff wpadasz na forum,robisz nowy topic tylko dlatego ze ktoś cie owalił na <4B>???W dadatku na lagu ^_^

I czego oczekujesz od nas? Ze wyrazimy głębokie ubolewanie i podamy ci metodę na okradanie graczy?

btw. kogo do cholery obchodzi trade hack skoro jest dupe bless ;)?

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Trade hack jest nielegalny. Dlatego autorzy go usuneli oraz inne programy działające o podobnej zasadzie.

Trade hack był niczym więcej jak taskerem (którego sam nastawiasz) i programem do robienia lagów (co ile ma być wysyłany byle jaki pakiet i jakiej ma być wielkości). Ci których złapano spędzili (lub spędzają) około 8 lat w więzieniu ;].

Jeśli lubisz ryzyko spróbuj zrobić taki program i hackuj ludzi :P

P.S. Kradziej który cię okradł z bezcennych 4 blessów napewno nie używa trade hacka. Poprostu miał szczęście.

EDIT:

Sorry, Podobno za pomocą MuPie czy HahaMU też się dało coś takiego robić, ale wtedy to już są shadow bugi.

@DOWN

rozmowa o Trade Hacku na forum jest zabroniona

Niee no co ty. Napisałem tylko że posiadanie trade hacka lub kombinowanie z cymś takim co opisałem jest karalne i tyle.

A mówić o nim można :P

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano
tadziu208

dziala za 100 zł :P

za jedyne 100zł otrzymujesz-WildProxy(autorstwa koza24) plus do tego zupełnie GRATIS dostajesz...GG Bypass!!!

Zadzwon juz teraz a otrzymasz darmowy brelok z podobizna prezydenta Bush'a!!!

NR TEL. 0-33 666-masz-banna-829!

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Pakietem na dupe jest srajtaśma. Report długo idzie :P,a dlatego że każdy Admin off ^^

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy