Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poblem] Photoshop tnie

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam,

posiadam taki problem, iż mój photoshop dość mocno się tnie i długo myśli. Fakt, robię layout, lecz czy tak aż powinien mi się ciąć i zmulać? Mam bardzo dobry komputer z bardzo dobrymi parametrami.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Witam,

posiadam taki problem, iż mój photoshop dość mocno się tnie i długo myśli. Fakt, robię layout, lecz czy tak aż powinien mi się ciąć i zmulać? Mam bardzo dobry komputer z bardzo dobrymi parametrami.

Dopiero teraz się to stało? Wcześniej nie miałeś problemów?

Budowniczy
Opublikowano

Dopiero teraz się to stało? Wcześniej nie miałeś problemów?

Tak teraz, jeszcze niedawno projektowałem ten layout, chodziło wszystko szybko. Mam bardzo dobre parametry, więc takie pędzle czy coś, to nic nie powinno ścinać.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Tak teraz, jeszcze niedawno projektowałem ten layout, chodziło wszystko szybko. Mam bardzo dobre parametry, więc takie pędzle czy coś, to nic nie powinno ścinać.

Może po prostu wgrałeś za dużo elementów/materiałów i ps nie radzi sobie z przetwarzaniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...