Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Odblokowanie rynku przez gift

Freljord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem nie dawno klucz cs go.

I chciałbym się od was dowiedzieć czy można zdjąć ograniczenie konta w ten sposób że znajomy wyśle mi steam gift z grą, a ja będę miał odblokowane konto?

Dodam jeszcze że jest to świeży steam i nie mogę dokonywac wymian ani dodawać znajomych.

Opublikowano

Musisz kupić coś na steam żeby odblokować wszystkie ww. funkcje. Jeżeli kupiłeś sam klucz do cs go na jakiejs stronie to najlepiej by było żebyś kupił klucz do skrzynki (normalnie przez klienta csgo) i wtedy wszystko ci sie odblokuje (rynek po 30 dniach)

oluadp4310f.png

Opublikowano

­Nie. Opcja nie zostanie w ten sposób odblokowana.. według ustaleń steam'a aby aktywować rynek wymagane jest wpłacenie na konto Valve +0,01 centa.. tzn. kupienie gry czy cos w tym stylu.. jesli chcesz odrazu kupywać skiny do cs'a to załaduj sobie te 10, 15 euro i pobierz team fortresa gdzie kup sobie itemek za np. 0,14 Euro-Centów.

55aR3G.png

Opublikowano

Nie jest możliwe odblokowanie przez GIFT. Trzeba ponieść wydatek na Steam, by opcja płatności była zweryfikowana i można było obracać przedmiotami na rynku społeczności. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...