Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da Rade coś z tym zrobić?

FajnY-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto ***** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Sprzedaż dóbr wirtualnych - ***** (s55)

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie pl.metin2.gameforge.com.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2.
--------------------
Gameforge 4D GmbH
Albert-Nestler-Strasse 8
76131 Karlsruhe
Germany

Local Court Mannheim, Commercial Register Number: HRB 718029
Sales Tax Identification Number: DE 814330106
CEO: Carsten van Husen, Tobias Haar

Terms of Agreement

Dostałem takie coś na Maila , Nic nie sprzedawłem a nic podobnego na koncie nie było mnie od 2 dni , w czwartek wszystko grało gdy chce teraz wejść jest napisane ,że moje konto zostały zablokowane , Pomocy!

sygnalf.jpg

Opublikowano

Musiałeś coś "sprzedawać" - za nic blokady konta nie ma :)

Raczej nic z tym nie zrobisz - możesz próbować się odwołać do Support'u ale wątpię, że to przyniesie jakieś pozytywne skutki. ­

Opublikowano

Zwróć się z tym do supportu opisz całą sprawę, są małe szanse, że dostaniesz ub, ale masz prawo się odwołać. 

Opublikowano

@RockerS  @patrykliz , właśnie nic nie zrobiłem : / Nigdy nic nie pisałem ,że sprzedam coś . Jedynie pisałem ,że wymienię EQ z Diumar na Wetar . To wszystko : / Napisałem do supportu , wyjaśniłem sprawę teraz tylko czekać : /

sygnalf.jpg

Opublikowano

Dzięki za pomoc , tak naprawdę temat do zamknięcia.

Ile mogę się spodziewać odpowiedzi od supp?

sygnalf.jpg

Opublikowano

Nie raz dostaniesz odpowiedź po 48h a nie raz po 7 dniach - musisz czekać cierpliwie xD

+@patrykliz : Na odpowiedź w sprawie odwołania od stałej blokady konta mają 8 dni - ale jak wygląda to w praktyce - nie wiem :)

­

Opublikowano

UB nie dostaniesz, jeżeli mają dowody. Jeżeli chodzi o czas odpowiedzi, to Ci powiem, że mi zawsze odpisywali w ciągu 2 dni.

//zamykam za prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...