Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KK z allegro, jak to teraz jest?

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to teraz jest z tymi KK?

Kupuje ktoś obecnie?

Warto? Podyskutujmy o tym.

Popatrzcie na grafikę poniżej:

85858938339022629196.png

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Za kupno kk można dostać perm bana. Jednak jest sposób, zobacz większość tych nicków z zablokowanymi kontami to "nupy" mają nick np. hagdsg. Dlatego polecam robić nupy do takiej sprzedaży. Jak nie mam kasy w grze to wiesz... ;) Moim zdaniem bardzo się opłaca, chociaż jest jedna wada- mogą cie oszukać a jak nie dadzą Ci właśnie takiego perm bana.

Opublikowano

''Sprzedaż złota za realne pieniądze''

A jakbym np. ja kupił powiedzmy 100kk+ na nupka, poczekałbym z miesiąc i po miesiącu jakiś sklep wystawił na głównej postaci np. łuk u5 za 100kk?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

''Sprzedaż złota za realne pieniądze''

A jakbym np. ja kupił powiedzmy 100kk+ na nupka, poczekałbym z miesiąc i po miesiącu jakiś sklep wystawił na głównej postaci np. łuk u5 za 100kk?

Do tego czasu to Ci nupka zbanują...

Od razu z nupa na główna dajesz. Przy handlu daj jeszcze jakiś byle jaki item.

giphy.gif

Opublikowano

Znajomy kupuje od pewnego typka i  zawsze wystawia sklep, żeby potem mógł się wytłumaczyć ,że jakiś idiota kupił np ziarno złośnika za 20kk. Nie wiem czy to działa ale na razie bana nie dostał ;p

56685804704469024697.png

Opublikowano

Moje konto zostało założone w dniu premiery NT.PL i ma ponad 6 lat i dlatego się pytam. A multiclient jest wykrywalny? Dostał ktoś za to bana?

Dostał ktoś bana za kupno kk na allegro, mimo że dał coś w handlu ?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

wiesz, ja zawsze kupując gold na allegro proszę tego co mi sprzedaje o zakup itemu, który wystawie na NB (mam medal). Wtedy za coś warte ~300k dostaję swoją kwotę i GF nie ma się do czego przyczepić ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie mają jak to sprawdzić czy kupiłeś, czy po prostu ktoś Ci oddaje kasę. Najlepiej pisać z kimś gdzie indziej niż na nt, kupować od zaufanych ludzi. Jak dotąd nie dostałem żadnego bana za kupno kk. Bany dostają za SPRZEDAŻ, za kupno nigdy nie widziałem.

Opublikowano

Moim zdaniem dużo bardzie opłaca się kase przez allegro niż ND. W sumie nie moim zdaniem a taka jest prawda.
Bana raczej nie dostaniesz bo nie mają jak tego zweryfikować - np dostałeś kase od kumpla bo 3lata temu expiłeś mu jobe.. Czy coś takiego ;d

Opublikowano

Umieram ze smiechu jak czytam wasze posty... Sprzedalem 5kkk przez allegro bez ryzyka, tworzylem postacie z wylicytowaną sumą i mail'em wyslalem kody.. Ludzie oni az tak w logach nie grzebią :D

Opublikowano

Ja również wczoraj pisałem z ziomkiem który 4kkk sprzedawał przez allegro i 0 bana :) On akurat znał 2 gm'ów i all zasady i wiedział jak to zrobić żeby żadna strona nie dostała bana + sprzedawał kk na swoim 97lv

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...