Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lol juz sie skonczyl ?

Bóg czlowiekowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego prymitywną? Dziwne pytanie zadajesz.. Lol jest najprężniej rozwijającą się grą MOBA. Gra w to miliony osób dziennie, po samej aktywności w dziale można zauważyć, że jednak ktoś w tę grę gra (masło maślane). 

Opublikowano

Dlaczego prymitywną? Dziwne pytanie zadajesz.. Lol jest najprężniej rozwijającą się grą MOBA. Gra w to miliony osób dziennie, po samej aktywności w dziale można zauważyć, że jednak ktoś w tę grę gra (masło maślane). 

moje mordki jusz nie grajoo

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

No. Cala szkola sie przezucila na Cs go. Wszyscy mówią ze zjebali mape

u mnie tesz grajoo tylko w cs go to ja tesz nie bende gorsiejszy od nich 

1393532913-U1060386.png

Opublikowano
u mnie tesz grajoo tylko w cs go to ja tesz nie bende gorsiejszy od nich 

O boże te błędy ortograficzne "tesz"

Ja gram nadal w League of Legends czemu jak straciłem konto oczywiście straciłem chęć grania w tą grę MOBA ale po tygodni nie wytrzymałem i zaczynam od nowa, gra ta nie upadnie ze wzglęndu na ilość graczy nie jestem pewien ale gra ponad 85milionów graczy  z całego świata tak więc nie ma prawa że ta gra przestanie istnieć . Oczywiście ja też gram w CS:GO ale jestem w silver 2 ale mój skill to 3 miesiące narazie się uczę .

A i naucz się ortografii bo aż boli w oczy :) 

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Przyjdzie taki czas gdzie lol będzie otoczony pustką.

(oczywiście nie mam na myśli tej fioletowej pustki, chodzi mi o pustkę gdzie nie ma nikogo).

Opublikowano

Ja gram nadal w League of Legends czemu jak straciłem konto oczywiście straciłem chęć grania w tą grę MOBA ale po tygodni nie wytrzymałem i zaczynam od nowa, gra ta nie upadnie ze wzglęndu na ilość graczy nie jestem pewien ale gra ponad 85milionów graczy  z całego świata tak więc nie ma prawa że ta gra przestanie istnieć . Oczywiście ja też gram w CS:GO ale jestem w silver 2 ale mój skill to 3 miesiące narazie się uczę .

dopiero jestem w 2 klasie podstawuwki ucze sie sory xdddddd

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Ta, fajne bylo zakonczenie Lola, a szczegolnie jak cala mapa zrobila sie czerwona i

baron zamienil sie miejscem ze smokiem, po czym sie okazalo, ze pod midem byl Baronosmok,

ktory chcial zniszczyc cale summoer rift, musiales polaczyc sily z enemy i dragonem/baronem (do wyboru, ten drugi umiera)

i stawic czolo temu monstrum... Mowie Ci, zakonczenie epickie...

(Sorry za spoilery, ale nie moglem sie powstrzymac)

A tak na serio, to Lol nadal jest popularny i duzo ludzi w niego gra...

Era lola nadal trwa :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

"wzglęndu"...

Opublikowano

On specjalnie tak pisze ;) 

U mnie każdy przestał grać w lige jak został dodany nowy summoners rift ;v 

Opublikowano

"wzglęndu"...

haha ale dojechałeś mu a poza tym era lola długo nie potrwa większość Graczy (Np.Ja) Do smite przechodzi bo co tu się podniecać?? Widokiem z góry i wciskaniem przycisków z czego nie widać skąd te ulty . W Smite nie ma ,że przewiniesz mapę na 2-gą stronę i wciśniesz przycisk , żeby tam dojść i są normalne ulepszenia a nie  jak w lolu chcesz coś stopniowo  ulepszać a nie masz  miejsca w eq ... Narazie to chyba tyle ode mnie...

Opublikowano

Ja ostatnio mam wyjeb.. na ta gre. Kiedys gralo mi sie przyjemnie nawet gdy przegrywalem to wiedzialem ze przegralem bo przeciwny team byl lepszy a nie dlatego ze ktos z naszego byl dnem totalnym

A teraz... bylem w platynie IV i spadlem do V.Co mecz to ludzie ktorzy nie ogarniaja co trzeba zrobic zeby wygrac nawet po teoretycznej przewadze na poczatku i tak potem nikt nie chce sie zebrac w grupe po to by zakonczyc gre tylko wola poczekac na 50 minute gry gdzie jeden teamfight przesadza o zwyciestwie.

u1lc.png
Pomocnik
Opublikowano

Nowy summuners rift jest fajny, a co do samej gry popieram Zakyio, LoL się rozwija a nie kończy :)

Opublikowano

Co za koleś xD. Nie wyczuł trolla i sam jebie błędy językowe/ortograficzne, co powoduje, że to co napisał nie jest w ogóle czytelne xD.

Ja gram w LoLa. Mimo bana za cheaty :D. Mam przynajmniej nauczkę i już Plat V wpadło w tym sezonie :v.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...