Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady

Karol201999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w csa z miesiac   i nie moge wyjsc z silver 2 totalnie nie widze poprawy w strzelaniu  powiedzcie mi jak mam trenowac ??  gram deadmatche ale to nic nie daje cwicze na mapie do aimowania ale to tez nic ...  stoje w miejscu nie widze poprawy co robic ?? jak trenować 

Opublikowano

Siemka, pierw zacznij od zmiany celownika - dopasuj do siebie ten który najbardziej Ci odpowiada. Skoro mówisz, że trenujesz na deadmatch'ach i nic Ci to nie daje to może spróbuj popatrzeć jakieś filmiki ze smokami, flashami. Jeśli opanujesz granaty to strasznie dużo Ci to pomoże. 

Opublikowano

Obejrzyj akademie taktyczną izaka, ustaw sobie celownik który ci się podoba, Trenuj dużo na dm społeczności i od volvo

Opublikowano

Tak jak wyżej, przede wszystkim znajdź celownik dla siebie. Ja przestawiałem co grę aż znalazłem dla siebie idealny. Jeśli nie masz to polecam kupić podkładkę pod myszkę sporo daje. Nie graj na dużej czułości myszki bo to zmniejsza celność, ja zaczynałem z prędkością 7.35 po 3 tygodniach gram na 2.9 i jest dużo łatwiej celować. Fajną opcją jest też mieć znajomego do wspólnej gry. Uczycie się jednej mapy (smoke'i, flashe, pozycję) i zobaczysz jak łatwo się gra i wygrywa, wiadomo nie wygrasz zawsze, ale twoje szanse znacznie wzrosną.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...