Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile czasu wbija się max lvl?

princepaul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy ktoś może mi powiedzieć ile czasu bije się max level? mniej wiecej... no i co po max lvlu się w tej grze robi? ogólnie to mam mało czasu na granie i szukam czegoś "lekkiego" dobrze trafilem?

Opublikowano

Jak chcesz coś ''lekkiego'' to na pewno Guild Wars 2 ci się spodoba. Max lvl wbija się naprawdę szybko, a zdobycie Exotic gear (broń/zbroja/akcesoria) zajmuje chwilkę, jest jeszcze Ascended gear, ale nie jest potrzebny, możesz sobie go załatwić w późniejszym czasie. Twórcy mówili, że gra będzie przyjazna dla ''Niedzielnych Graczy'' i taka jest, więc polecam.

Opublikowano

Tak. 80 lvl zdobywa się bardzo przyjemnie i zdecydowanie krócej niż w takim wow-ie.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Wbiłem Elementalistą nie robiąc pobocznych questów od 10 lvla (tylko main questy co 10 lvli ) tylko biorąc udział w World vs. World vs. World i zajęło mi gdzieś tydzień wbicie 80 lvla.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

jesli brac pod uwage jedynie pve i maniaczenie ac + story jest to do wbicia w niecaly tydzien

podczas mad king'a do wbicia w 2 dni z boostami 

­

Opublikowano

Lvl wbijesz luźno w tydzień, później zostaje robienie dungów żeby zrobić sobie eq, a również dobrze możesz sobie eq z pvp wziąć robiąc tracki dungeonowe.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mad King - On występuje na evencie Halloweenowym. Boosty dostajesz z daily chesta i bodajże za levelowanie. Mam receptę na levelowanie pierwszej postaci:

- Rób po kolei serduszka.

- Po każdych 10 lvl, zmieniaj swój gear na lepszy.

- Kiedy będziesz mógł już wchodzić na trudniejszą mapkę ( czyli jak będziesz miał minimalny lvl na daną mapę) rób to.

- Kiedy zostało Ci powiedzmy 10 - 20 % do zrobienia mapki na 100% to zawsze ją dokańczaj.

I tyle. Max wpadnie bardzo szybko.

Diss_Stream.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodam też że Guild Wars 2 ma dość przyjemny i urozmaicony system ekspienia.

Serduszka, czyli misje, nawet jeśli czasem są podobne, niemal zawsze różnią się od siebie. Dodatkowo postać ekspić możesz w trybie WvW i za pomocą zawodów.

Nie zapominam również o trybie PvP, w którym od dość niedawna wygrywać można książeczki które po przeczytaniu dają 1 poziom twojej postaci. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W ok. tydzień można spokjnie wbić 80. Lvl można wbijać przez praktycznie wszystko, pvp, wvw, serduszka, dynamiczne eventy (jest ich na prawdę sporo), odkrywanie mapy, profesje, ścinanie drzew itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...