Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie starzy kamraci, jako że już od przeszło trzech miesięcy nie gram w lola (nie wynika to z bana, przestałem grać wcześniej :D), i nie wchodziłem na mpc zbyt często, chciałbym zapytać się was - jak tam bany? :D A dokładniej - często ostatnio lecą banwave, banują mniejszości graczy, czy z większą dokładnością, i kiedy był ostatni? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Banow zadnych nie ma...

tzn. sa, ale nie z taka sila jak wczesniej (banwave), zdarzaja 

sie pojedyncze bany, wiec L# jest safe na 99.99%

­Keelah se'lai

Opublikowano

L# jest safe, 3 konta niezbanowane na których popieprzam.

gdzie i kiedy joduska zawiesił działalność?

Rejestracje chyba na forum o to mu chyba chodzi...

Opublikowano

Chodzi mu o zawieszenie dzialanosci po tym banwave, zapomnial wspomniec, ze juz wszystko jest w porzadku... Nie ma banow.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Chodzi mu o zawieszenie dzialanosci po tym banwave, zapomnial wspomniec, ze juz wszystko jest w porzadku... Nie ma banow.

tak dokładnie o to mi chodzi

qxw0er.jpg

Opublikowano

@ Karyvlea

To jest Twoje zdanie...

Ja uzywam L# codziennie od konca wakacji i dostalem bana tylko w styczniu podczas Banwave,

od tego czasu expie nowe acc i bana nie mam...

A ze Tobie sie to nie podoba, to nie wiem po co wgl tutaj piszesz... 

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie ma potężnych BanWavów.

Forum zamknięte dla nowych użytkowników.

Znowu inteligencie sie podszywasz? najpierw za Spudgy'ego, Joduske a teraz iMeha? głupie cebulaki.

A co do autora proszę mu NIGDY nie odpowiadać na pytania bo to mija się z celem i po prostu go zgłaszajcie/ignorujecie. Zobaczcie po prostu co on za głupoty wypisuje w dziale LoLa. I jeszcze te jego "3 miechy nie gram w lola" mimo, ze 13 lutego założył temat o treści  :

Czy można teraz bezpiecznie grać na L#?

Jeśli tak to podajcie link do jakiejś zaufanej paczki "

XDD. "do zaufanej paczki" jak ja bym chętnie popatrzył jak takim ISIS się zajmuje. Obym sie doczekał.

579571423327107377857.png

Opublikowano

@ Karyvlea

To jest Twoje zdanie...

Ja uzywam L# codziennie od konca wakacji i dostalem bana tylko w styczniu podczas Banwave,

od tego czasu expie nowe acc i bana nie mam...

A ze Tobie sie to nie podoba, to nie wiem po co wgl tutaj piszesz... 

Nie, że coś mi się nie podoba, tylko po prostu gadasz bzdury. Dostałeś bana w styczniu, skąd wiesz, że kolejnego banwave nie będzie? Nie wiesz tego. Może być dziś, może jutro... może za miesiąc. To nie jest moje zdanie, to są fakty. Przestańcie się okłamywać, że za takie programy blokady nie dostaniecie. 

Opublikowano

Nie, że coś mi się nie podoba, tylko po prostu gadasz bzdury. Dostałeś bana w styczniu, skąd wiesz, że kolejnego banwave nie będzie? Nie wiesz tego. Może być dziś, może jutro... może za miesiąc. To nie jest moje zdanie, to są fakty. Przestańcie się okłamywać, że za takie programy blokady nie dostaniecie.

Szkoda że wszystkie konta przeze mnie boostowane do 4.20 przetrwały i mają się dobrze B).

@Edit

A powiedz mi, jaką masz pewność, że nic im się nie stanie w najbliższym czasie? Bo chyba żadnej.

Tak samo jak Ty na to, iż taki banwave będzie.

Nie lubię takiego gdybania.

Jeżeli rzeczywiście takowy banwave nadejdzie to mówi się trudno, każdy jest chyba świadom konsekwencji z używania programów 3.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Szkoda że wszystkie konta boostowane do 4.20 przetrwały i mają się dobrze B).

A powiedz mi, jaką masz pewność, że nic im się nie stanie w najbliższym czasie? Bo chyba żadnej. 

Opublikowano

Gram na l# od alphy tego programu po dzień dzisiejszy gralem na exploitach typu ult na 1 lvl, exploit botrk, framework exploit, no face exploit, pakiety i na smurfie jak i na mainie nie bana nie mam :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...