Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build czyli jak stworzyc mocną postac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przekopywałem forum i znalazłem pojedyncze wpisy proponuje aby w tym temacie wpisywac lub wklejać linki np z areny na trening postaci jakie według was sa dobre talenty do danej postaci. Wielu osobom sie przyda dobry build do postaci którymi nie wiedza jak grać.

Prosze o nie pisanie komentarzy, jeżeli ktos chce podważyc kogos rozstawianie talentów bohatera niech wklei screen z swoja propozycja zamiast hejtować.

Dziękuje.

Moderatorów forum prosze o podpięcie tematu aby nie zanikł zbyt szybko a napewno będzie bardzo pomocny większosci

Opublikowano

każdy robi postać jak komu pasuje. ja mam w d***e jakieś buildy innych ludzi, bo ja gram a nie ktoś inny za mnie. tworzysz postać pod swój styl gry, a nie pod kogoś

Age is just a number :)

Opublikowano

To nie jest LOL, że potrzebujesz jakiegoś builda. Tutaj każdy rozdaje talenty wedle swojego uznania i potrzeb.­

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

umiecie cczytac? W tym temacie nie jest napisane ze ludzie muszą sie stosowac do tych buildów czy rozdawanie talentów ale jezeli komus nie idzie czuje ze nie wie jak rozłozyc talenty zeby postac miała rece i nogi to przyda się takiej osobie taki poradnik dotyczący danej postaci

Opublikowano

https://www.hotslogs.com/Sitewide/HeroAndMapStatistics- Statystyki ogólne +

http://heroesofthestorm.github.io/idream-tierlist- buildy, klikasz daną postać, wybierasz hero information i dalej po lewej stronie masz view guides. Wybierasz najbardziej popularne.

Od siebie powiem, że radziłbym Ci sam dobierać abilities i podam przykład. Build pod valle wszędzie jest pod W, a ja zawsze idę w Q i dzięki temu wyrabiam więcej dps'u niż jak max W.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...