Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerwa w CA

rob99ert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie.

Chciałbym sobie narazie zrobić przerwę nie długą od Combata i przerzucić się na Cs GO w tym czasie.

Jak myślicie, kupować Csa czy zostać przy CA? Bo Cs mi się znudzi i pewnie wrócę znowu do CA, mimo iż z każdym rokiem jest coraz gorzej :D

Oraz ile moje konto musi być nieaktywnę, żeby dostać paczkę permów ( i jakie permy)?

Napiszcie co o tym myślicie :)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Nie dostaniesz paczki permów chodz byś się i 2 lata nie logował. A za jakieś długe nie logowanie dostaniesz jakieś graty na 7dni itp

Opublikowano

ludzie... kto wam o tych permach nagadał to ja serio nie wiem...

chcesz grać w CS'a to ciśnij, jak się "wczujesz" to wydaje mi się że zostaniesz już przy CS ;) 

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dzięki Bebson. Na stronie nexona było albo jest napisane, że konta powracające dostają po 3 permy. No chyba, że to nie aktualne.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Kupuj śmiało csa, na początku bedzie ci trudno sie przyzwyczaić bo nie jest jak w ca, ze biegasz skaczesz i strzelasz :P Ja teraz gram w cs, ale w ca tez po trochu dla przyjemnosci.

graphic.png

Opublikowano

a mi jakoś nie pasuje ten cs nie mógł bym w niego grać, a wracając do tych paczek coś tam było ale tak jak mówiłem nie na perma tylko na jakieś dni coś jest jak nie zalogujesz ze 2 miesiąće albo dłużej.

Opublikowano

Dzięki Bebson. Na stronie nexona było albo jest napisane, że konta powracające dostają po 3 permy. No chyba, że to nie aktualne.

może był event, nie wiem, w każdym razie jak już w którymś temacie pisałem - zalogowałem się na Amerykańskim CA po coś około 720 dniach i dostałem paczke broni na tydzień łuhu radujmy się xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...