Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty , Utility Na Bronze - Silver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ziomeczki , poszukuje skryptów oraz utilitów na bronze - silver . 

Jak możecie to piszcie tak : 

Postać Np LeeSin --- Skrypt

Utility --- Np Evade 

i tyle z góry dzieki 

Opublikowano
lsharpdb.com/champions

Zazwyczaj najwieksza ilosc ocen na dany skrypt oznacza że jest obecnie najlepszy, z utility to oczywiscie evade (lub ezevade), tracker, oracle (aktywator), opcjonalnie Snitched, baseult, humanizer ;)

Opublikowano
lsharpdb.com/champions

Zazwyczaj najwieksza ilosc ocen na dany skrypt oznacza że jest obecnie najlepszy, z utility to oczywiscie evade (lub ezevade), tracker, oracle (aktywator), opcjonalnie Snitched, baseult, humanizer ;)

Tylko chodzi mi też o to , które postacie polecacie na te Bronzy Silvery żeby carrować ;c

Opublikowano

Tylko chodzi mi też o to , które postacie polecacie na te Bronzy Silvery żeby carrować ;c

Jezu każdą wygrasz nie ma znaczenia jaką zagrasz ... 

a jak nie umiesz z cheatami zabić typa bez wspomagaczy to nie nadajesz się do tej gry.

junior.jpg

Opublikowano

Jezu każdą wygrasz nie ma znaczenia jaką zagrasz ... 

a jak nie umiesz z cheatami zabić typa bez wspomagaczy to nie nadajesz się do tej gry.

Prosze idź mi kur. soraką czy kimś carrować gre ... głupie takie gadanie , są postacie z*******e do carrowania i chce takie właśnie

Opublikowano

Prosze idź mi kur. soraką czy kimś carrować gre ... głupie takie gadanie , są postacie z*******e do carrowania i chce takie właśnie

może usuń L# ? bo każdą postacią coś wygrasz.. Katarina masz 99.9% na bana yasuo to samo zed to samo.... TE POSTACIE HIGH BAN... zostaje ci xerath cassio...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...