Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie moge kupic bilety na IEM Katowice?

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie możesz już kupić, bo nie ma już kolejnej tury a kupowanie od kogoś innego jest niezgodne z zasadami ESLa i prawem.

Opublikowano

@Eryk Co rozumiesz przez "od kogoś innego" ?

Wyprzedane bilety, nie kupisz

Btw. mam 2 darmowe wejściówki VIP od kumpla i z nim idę. A on ma stąd, ze jego tata zna takiego typka ze stanowiska jakiegos : D . Mamy wstęp na sale gimnastyczna spodka. A tam są wszyscy e-sportowcy i komentatorzy jak jest przerwa : D . Se podpisów i samojebek z nimi natrzaskamy

Opublikowano

@Eryk Co rozumiesz przez "od kogoś innego" ?

Wyprzedane bilety, nie kupisz

Btw. mam 2 darmowe wejściówki VIP od kumpla i z nim idę. A on ma stąd, ze jego tata zna takiego typka ze stanowiska jakiegos : D . Mamy wstęp na sale gimnastyczna spodka. A tam są wszyscy e-sportowcy i komentatorzy jak jest przerwa : D . Se podpisów i samojebek z nimi natrzaskamy

Kupowanie biletów w większej ilości żeby potem je sprzedać z zyskiem jest zabronione. Nie możesz sprzedawać biletów na imprezę,  której nie jesteś organizatorem. O to mi chodzi

Opublikowano

Kupowanie biletów w większej ilości żeby potem je sprzedać z zyskiem jest zabronione. Nie możesz sprzedawać biletów na imprezę,  której nie jesteś organizatorem. O to mi chodzi

xDDDDD a kto to sprawdza ? mój ziomek tyle już sprzedał biletów i co ? To tak jak byś kupował bilety od kogoś na mecz Real - Barca

Opublikowano

Możesz próbować od innych pozyskać, ale to po 1. nielegalne, a po 2. nieopłacalne bo ludzie chcą za to >200zł. 

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...