Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skype Push-to-talk a CS:GO

London Eye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam drobny problem: na Skype mam włączoną opcję push-to-talk, na klawiszu V jeżeli to istotne :) Niestety, klawisz ten nie działa, kiedy włączony jest CS :( Próbowałem kilka jakiś prostych sztuczek, że gra na pełnym ekranie/w oknie/bez okna, oczywiście bez skutku :) Jakieś porady? :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

A nie masz tego klawisza zbindowanego na coś innego w grze?

Opublikowano

a wiec tak, potrzebne ci beda:

- 3 razy wkret metalowy o srednicy 1,5 cm

- lutownica

- kalafonia

- kabel izlowany najlepiej czarny (zeby bylo stylowo)

- srubka

- karton z podobizna jonnego henrixa

- drut

- odbiornik radiowy

A wiec tak, biezesz karton z podobizna jonnego henrixa mrr he he i wbijasz w niego 1 wkret o srednicy 1,5.

Potem, bierzesz srubke i lutujesz do 2 wkreta, nastepnie powstaly twor, przyczepiasz z boku kartonu i obiwjasz drutem.

Ostatnim wkretem mocujesz odbiornik radiowy z antena na gorze kartonu. Podlaczasz do pradu, i przekierowujesz sygnal do komputera.

Kiedy na ekranie zaswieci sie zielona lampka, wcisnij kombinacje klawiszy alt + page up + c**j wie co i powinna pojawic sie informacja i poprawnie skonfigurowanym

DEFRAGMENTATORZE SYGNALOW SATELITARNYCH. Wlaczasz csa, i krecisz pokretlem przy odbiorniku az nie zacznie huczec. Powstaly szum radiowy konwertujesz na decybele kategorii czwartej i

wysylasz do satelity okoloziemskiego. Po wykonanej operacji satelita powinien przkierowywac twoj sygnal komputerowy dzieki czemu zacznie dzialac klawisz dwa.

nie ma za co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...