Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie z gry przy 5 kontach

MrStany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zawsze odpalałem fishboty na max 3 kontach z tego powodu że bardzo grzał mi się procesor dochodził do 80 stopni lecz po zmianie chłodzenia nie przekracza po obciążeniem 3 kont 45 stopni dlatego odpaliłem 5 kont i tu pojawił się problem przy 5 kontach wywala po chwili jedno potem następne i tak póki nie zostanie zalogowane jedno konto wiem że to nie jest wina serwera. Serwer na którym gram to cradosmt2. Metka zawsze ustawian na 800x600 tryb windows (czyli nie full screen) i wsuwam go do paska.

PC

intel i5 2500k

4gb ram 1666mhz cl9

radeon gigabyte hd 7850 1gb

asrock p 67 pro 3

Mój szef zawsze powiadał - Zgolić jaja i do przedszkola :)

Opublikowano

Internet mam 10mb/s zauważyłem że wywala tylko wtedy gdy mam włączoną opcję w fb wyrzucaj martwe ryby, jeśli tego nie zaznaczę to nie wyrzuca też drobnych ryb jedynym wyjściem jest zbierać żywe ryby i mieć zaznaczoną opcje wyrzucania martwych wtedy też nie loga bo martwych ryb nie ma :D jest to trochę uciążliwe bo trzeba co około 3h wchodzić na konto bo przy pierwszym sposobie zbiera drobne ryby a łowi je dość często i szybko zapełnia ekwipunek a w drugim sposobie zbiera żywe ryby i trzeba je zabić bo też zapełnia eq

Mój szef zawsze powiadał - Zgolić jaja i do przedszkola :)

Opublikowano

Ja mam dla ciebie świetną rade skoro przy nie wywalaniu ryb ci nie loga kont to zeby to bylo oplacalne zaloguj sie na wiekszej ilości kont. To wtedy masz wieksza szanse na lepszy drop a jak bys nie musial sprawdzac bota co jakis czas to co za sens. Bo jednak kazdy moze przyjsc i cie zabic wiec i tak dobrze zprawdzac co jakis czas bota zeby nie byc jescze bardziej stratnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...