Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bugowanie naprawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam pewien błąd na serwerze. Otóż gdy gracz ma zniszczony ekwipunek po wzięciu do łapki i zniszczeniu bloku tym zepsutym itemem [np bloku na spawnie] item automatycznie sie naprawia.. Mógłbym prosić o pomoc jak to zniwelować jak istnieje owa możliwość?

Opublikowano

Napisz to normalnie i jeszcze raz bo nikt ci nie pomoże.

Jak można wziąć ekwipunek do łapki. Skoro "ekwipunek" otwiera się w minecrafcie. Domyślnie klawiszem "E"

Nic nie rozumiem nie pomogę

Opublikowano

1. "zniwelować" nie jest zbyt dobrze dobranym słowem do problemu.

2. rafi jak nie trudno się tu domyśleć chodzi np o kilof który sam się naprawia lub ewentualnie o uderzenie kilofem i naprawia się on i wszystko w EQ, nie nabijaj postów

3. Bez konkretnego loga z configów jakie masz z pewnością nikt nie pomoże.

4. Powinniśmy znać przynajmniej spis pluginów jakie używasz gdyż któreś mogą gryźć się ze sobą co daje właśnie taki efekt - przykład: komenda /WB daje stół do craftingu jednak po wgraniu WorldBorder komenda /WB nie działa i należy wklepywać /workbench (oczywiście jeśli nie grzebiemy w configach i pluginach i wgrywamy je bezpośrednio z sieci)

Opublikowano

Niestety nie uzyskałem pomocy sam to naprawiłem.. Można zamknąć.

@czaman Co do Twojego podpunktu 4 nie wiem co to dało.. Mi nie chodzi o komendę, lecz o to, że jak weźmiesz do paska narzędzi jakiś zepsuty item i zniszczysz nim jakiś blok on się naprawi.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...