Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna, mało FPS

ProBoszczo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż mam Karte Graficzną Nvidia GeForce 8600 GT (1024 mb ) Wydaje się że jest Dobra Ma 1GB Ale Muli Mi CS : GO Od Ostaniego Update Wcześniej  Ładnie Chodził Po 100-110 FPS A Teraz Nawet są po 40-45 FPS Niewiem Co mam zrobić pomóżcie mi , a może się wam się jakoś odwdzięczę ! Z góry dzięki !

TU MACIE PARAMETRY KOMPUTERA :

System Operacyjny : Windows 7 Professional 

Procesor : Inter® Core™ CPU                                4400 @ 2.00GHz

Pamięć ram : 2047 MB          32-bit

Karta Wideo : NVIDIA GeForce 8600 GT (1024 MB )

Jak Myślicie Trzeba zmienić karte graficzną ?

Opublikowano

Ludzie kiedy wy się nauczycie, że nie patrzy się tylko na pamięć karty graficznej, to że ma 1Gb nie znaczy, że jest już najlepsza. Wyobraź sobie drogi autorze, że ja posiadając kartę graficzną z pamięcią 512MB jest lepsza od twojej z tym 1Gb. 8600Gt to stary przeżytek, kup coś lepszego, na tym złomie nawet GTA IV nie uruchomisz na max'a :)

Opublikowano

Ludzie kiedy wy się nauczycie, że nie patrzy się tylko na pamięć karty graficznej, to że ma 1Gb nie znaczy, że jest już najlepsza. Wyobraź sobie drogi autorze, że ja posiadając kartę graficzną z pamięcią 512MB jest lepsza od twojej z tym 1Gb. 8600Gt to stary przeżytek, kup coś lepszego, na tym złomie nawet GTA IV nie uruchomisz na max'a :)

nie każdy musi grać na maxa w gry.

podaj model płyty głównej bo procesor też pewnie nie wyrabia

Age is just a number :)

Opublikowano

te te alvaro nie podskakuj, bo ci sie twoja 5012 megabajtuf przegrzeje he he

Opublikowano

Producent Systemu : GBT___

Model Systemu : GBTUACPI

nie każdy musi grać na maxa w gry.

podaj model płyty głównej bo procesor też pewnie nie wyrabia

Dodam Wam ss , ale mnie tutaj var nieciekawi bo ten var występuje wtedy gdy kupuje jakąś broń rzucam granatami albo strzelam . Pomóżcie MI !

post-1351419-0-00376200-1425677650.png

Opublikowano

Dodam Wam ss , ale mnie tutaj var nieciekawi bo ten var występuje wtedy gdy kupuje jakąś broń rzucam granatami albo strzelam . Pomóżcie MI !

czy ty grasz na laptopie? :D

Opublikowano

to podałeś jakiś zły model płyty głównej. pobierz cpu-z i wejdź w zakładkę mainboard i zrób screena.

Opublikowano

te te alvaro nie podskakuj, bo ci sie twoja 5012 megabajtuf przegrzeje he he

Co to za idiota, skąd takie głazy się biorą na tym forum. "5012 megabajtuf" wtf. przegrzeje ? Przegrzał to ci się stary w łóżku, jak cie robił.

Opublikowano

Co to za idiota, skąd takie głazy się biorą na tym forum. "5012 megabajtuf" wtf. przegrzeje ? Przegrzał to ci się stary w łóżku, jak cie robił.

Nie rozpoznałeś trolla alvaro B)

Opublikowano

Trzymaj SS !

no niestety do twojej plyty głównej wejdzie max Core™ 2 Extreme X6800  ale go i tak ciężko dostać. także lepiej wymienić całą płytę główną. ale jak na razie wymień karte graficzną jak nie masz hajsu. a jak masz to powiedz ile to ci cos ogarne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...