Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

wert1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam takie pytanie w sprawie pomocy Blizzarda do gry Diablo 3. Kupiłem grę kilka dni po premierze i specjalnie założyłem nowy e-mail. Pewnego dnia zalogowałem się na stronie Diablo w szkole i wyskoczył mi komunikat że loguje się z innego konta i że mam potwierdzić e-mail czy coś takiego. Strasznie zniechęciło mnie to do tej gry i przestałem grać, ale teraz zamierzam wrócić tylko mam parę problemów. Nie pamiętam za dobrze ani e-mail(mogę tylko podać 2 z czego nie wiem który jest prawdziwy) ani hasło czy to do battle.net czy do e-mail(tak jak wcześniej mówiłem specjalnie założyłem ten e-mail aby pograć w Diablo dlatego też nigdzie go nie zapisałem). Jedyne co mam to pudełkową wersję gry razem z CD-Key'em i tutaj pojawią się moje pytanie jak myślicie zmienią mi e-mail/hasło tak żebym odzyskał konto jak do nich napisze i opisze tą całą sytuację? i jeszcze jedno czy muszę podawać tam takie rzeczy jak dowód osobisty(wtf?) i inne osobiste rzeczy aby do nich napisać gdyby nie to to bym tutaj tego nie umieszczał ale nie wiem jak do nich tak po prostu napisać z opisanym problemem. To by było na tyle dzięki za jakąkolwiek pomoc.

Opublikowano

w pierwszym linku nic nie zdziałam gdyż nie pamiętam swoich danych do konta za dobrze tak więc udałem się do drugiego ale w tym drugim bo wybraniu tematu i tak dalej muszę podać dokument ze zdjęciem potwierdzającym tożsamość a takowego nie posiadam gdyż nie jestem pełnoletni. Nie można się z nimi skontaktować poprzez napisanie zgłoszenia z konta? tak jak jest to w LoLu jeśli kojarzysz tą grę.

Opublikowano

Niestety nic już nie zrobisz. Każdy może mieć pudełko z grą z wykorzystanym kodem. Taka jest prawda. ­Możesz ewentualnie jeszcze próbować się kontaktować.

@Eftar
O ile podał prawidłowe dane. ­

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

kurcze  w takim razie szkoda;/ bo pozostaje mi kupić grę jeszcze raz w takim wypadku. Gdybym odzyskał to konto to bym sobie kupił jeszcze ROS bo słyszałem że to teraz 50% D3 a jeszcze się zapytam czy muszę podawać ten dowód ? lub coś tam aby potwierdzić tożsamość? Nie mógłbym napisać do nich tak po prostu?

Opublikowano

kurcze  w takim razie szkoda;/ bo pozostaje mi kupić grę jeszcze raz w takim wypadku. Gdybym odzyskał to konto to bym sobie kupił jeszcze ROS bo słyszałem że to teraz 50% D3 a jeszcze się zapytam czy muszę podawać ten dowód ? lub coś tam aby potwierdzić tożsamość? Nie mógłbym napisać do nich tak po prostu?

Jeżeli konto posiada Twoje dane, to jest obowiązkowa i najszybsza metoda odzyskania konta. W dodatku możesz też do nich napisać z sytuacją i jeżeli potwierdzą twoją wersję, to mogą wymienić klucze. - Dane logowania, skąd itd.. - Gdy inne środki zawiodą.

Opublikowano

Okej napisałem do nich opisując swój problem i podając jak najwięcej informacji potwierdzających iż to moje konto. Nie miałem żadnego rządowego dokumentu to podałem im legitymację szkolną ;d jak myślicie przyjmą coś takiego ?

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy przy rejestracji konta podałeś prawidłowe dane (imie, nazwisko i rok urodzenia).­

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...