Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak otrzymać celownik?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie 

Nie wiem jak zdobyc celowniki w sklepie nie ma wie ktos gdzie mozna je zdobyc albo jak ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

musisz odkryć, zamiast odkrywać pancerz czy broń dajesz na akcesoria =)

Wiesz moze jak je odkryc i jak to wszystko zrobic ?

Widzialem ze od jakiegos lvl jest to czy to prawda ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Dobra mam juz ogarnąłem to wszystko do zamknięcia

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Wiesz moze jak je odkryc i jak to wszystko zrobic ?

Widzialem ze od jakiegos lvl jest to czy to prawda ?

podczas czekania w roomie, pod tabela graczy masz do wyboru bron armor i accesory, Wybierasz to ostatnie, niekoniecznie od razu dostaniesz celownik, możesz dostać gripa lub dwujnóg, ale cierpliwości moze przy kolejnym odkryciu bedzie to co chcesz xD

Opublikowano

Własnie nie wiem co brac bronie czy celowniki kupie bron to po co mi jak nie mam celownika a jak mam celownik to po co mi on jak broni nie mam ale ta pierwsza bron dobrze działa z celownikiem 

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...