Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań nowego - głównie odnośnie klas

Ghaar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

niedawno sciagnalem tere i mam pare pytan.Gram na kilian.

1.Czy priest w tej grze to postac tylko do healowania ?Nie ma wersji pod dps-a ?

2.Czy jak zrobie rpiesta to wszyscy beda ode mnie oczekiwali ze bede healowal na instach ? ( pewnie tak)

3.Czy priest w pvp to tylko healowanie graczy ?

4.Czy inne klasy maja cos w rodzaju heala?

5.Chcialbym grac klasa stricte pod pvp , zeby miło się grało i nie była zbyt trudna - jakas rada ?Byle nie archer :(

6.Mystic jest w stanie sam levelowac ?

Chodzi o to ze gralem zwsze magami albo archerami i juz po prostu ....nudzi mnie to , healowac nie lubie i nie potrafie , no chyba ze na BG.

Chcialbym pograc jakas ciekawa klasa , dobra do gry solo  z uwagi na to ze gram w dziwnych godzinach i sprawdzajaca sie pod pvp .

Opublikowano

Coz chyba wlasnie koncze z gra :( po wejsciu do Veliki , gra mnie wywalila z 4 razy  z tego raz powiesila sie na twardo :( masakra.Obnizylem jakosc grafiki ale to nic nie dalo .Jakies rady ?

Mam dual core 2x26 gtx 750 i 4 gb ramu i jwin 7 32 

Opublikowano

mam gtx 750 ciezko teraz o lepsza karte w tym segmencie , mam dysk ssd , procka nie moge wymienic bez mizany plyty :(

Opublikowano

mam gtx 750 ciezko teraz o lepsza karte w tym segmencie , mam dysk ssd , procka nie moge wymienic bez mizany plyty :(

To raczej nie wina sprzetu, ja na duzo gorszym daje rade grac.
Opublikowano

WItam

niedawno sciagnalem tere i mam pare pytan.Gram na kilian.

1.Czy priest w tej grze to postac tylko do healowania ?Nie ma wersji pod dps-a ?

Tak, jest to heal/support, choćbyś się osrał, to DPS'u tym nie wykręcisz xD

2.Czy jak zrobie rpiesta to wszyscy beda ode mnie oczekiwali ze bede healowal na instach ? ( pewnie tak)

Tylko i wyłącznie...

3.Czy priest w pvp to tylko healowanie graczy ?

Heal / Dispell / trochę CC :>

4.Czy inne klasy maja cos w rodzaju heala?

Mistic jest klasą również typowo do heal / support'u ;) 

Inne klasy nie mają heal'a, może jakiś skill jeden, co raz na 2-3 min odnowi z 10-20k i tyle ;)

5.Chcialbym grac klasa stricte pod pvp , zeby miło się grało i nie była zbyt trudna - jakas rada ?Byle nie archer :(

Warrior - masa odskoków,  doskoków, ze 4-5 stun'ów, dodge skille i kosmiczny attack speed - jak wyskilujesz się warrior'em, to będzie ogień ;)

6.Mystic jest w stanie sam levelowac ?

Każda klasa jest w stanie sama lvl'ować.

Chodzi o to ze gralem zwsze magami albo archerami i juz po prostu ....nudzi mnie to , healowac nie lubie i nie potrafie , no chyba ze na BG.

Chcialbym pograc jakas ciekawa klasa , dobra do gry solo  z uwagi na to ze gram w dziwnych godzinach i sprawdzajaca sie pod pvp .

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Obniż grafikę, opcj repair w launcharze, może nie dociągnęło tekstur. Poszukaj na zagranicznych forach. Mam dużo gorszy sprzęt i tera jakoś sobie chodzi (hd5700 i i3, to musi być coś innego). Ewentualnie sterowniki do karty graficznej ;V

Opublikowano

instalka Win 7 64 bity i to ze komp zobaczyl 4 Gb ramu pomogla , fakt ze przycina w miescie ale nie wywala.Pobiera wtedy 3,8 GB ramu.

A przy okazji jak sie spisuje mistic w pvp?

Battelgroundy i 1vs 1 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...