Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Lagi w smoku/smokach

wert1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem z CS:GO. Tak jak w temacie gdy na mapie leży jakiś smoke i w niego wejdę fps spadają mi z 125 do 50 co bardzo utrudnia rozgrywkę. Macie może jakieś rozwiązania tego problemu lub jakieś rady? Za wszelką pomoc będę dozgonnie wdzięczny.

Opublikowano

Chwilowo nie mogę tego sprawdzić ale jak tylko będę w stanie na pewno dam znać.

okej nadal nic się nie poprawiło nawet po zmniejszeniu grafiki wszystkiego praktycznie do zera + wpisaniu tej komendy(ale wiece co już aż tak bardzo tych lagów w smoku nie odczuwam) teraz zauważyłem, że mam strasznie mało fps 50-60 normalnie a na inferno(nwm dlaczego akurat na tej mapie) stale po 30. Komputer mam w miarę dobry kilka dobrych gierek(BF3, Diablo 3, COD Black Ops2, LoL) działało na średnich ustawieniach ale płynnie(nie będę się wypisywać co do parametrów uwierzcie że wina nie stoi po stronie komputera) a w CSGO straszny problem z tymi fps. Jak pisałem wyżej wszystkie ustawienia graficzne dałem na najniższe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...