Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z injectem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Mam problem od kiedy tylko używam l# nigdy nikt nie potrafił mi z nim pomóc więc może teraz któś da rade.
Mój problem polega na tym iż pobrałem sobie wczoraj skrypt do Kalisty SharpShooter. Wchodząc do gry ładuje mi się 1% i wyskakuje błąd "bootstrap init field".
Wtedy wyłączam lola z procesów i musze jeszcze jakieś 2 razy tak zrobić i za 4 razem gra sie łąduje bez błędu. Tak mam za każdym razem kiedy gram mecz. Z marksmanem np zawsze miałem taki problem, że grałem na nim 2 mecze potem wyskakiwał bootstrap init field i musiałem zresetować kompa żeby spowrotem te 2 gierki następne zagrać. Wie ktoś o co kaman ? Można coś poradzić żeby te błędy nie wyskakiwały ? Może nie mam wgranej jakieś biblioteki albo utility ?
Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Siema.

Mam problem od kiedy tylko używam l# nigdy nikt nie potrafił mi z nim pomóc więc może teraz któś da rade.

Mój problem polega na tym iż pobrałem sobie wczoraj skrypt do Kalisty SharpShooter. Wchodząc do gry ładuje mi się 1% i wyskakuje błąd "bootstrap init field".

Wtedy wyłączam lola z procesów i musze jeszcze jakieś 2 razy tak zrobić i za 4 razem gra sie łąduje bez błędu. Tak mam za każdym razem kiedy gram mecz. Z marksmanem np zawsze miałem taki problem, że grałem na nim 2 mecze potem wyskakiwał bootstrap init field i musiałem zresetować kompa żeby spowrotem te 2 gierki następne zagrać. Wie ktoś o co kaman ? Można coś poradzić żeby te błędy nie wyskakiwały ? Może nie mam wgranej jakieś biblioteki albo utility ?

Z góry dzięki za pomoc.

Dzielisz z kimś konto. ;-) Musisz poczekać godzinę i dopiero ci się zinjectuje... Jak nie dzielisz z nikim konta, to weź zmień hasło.

Opublikowano

Z nikim konta nie dziele, ale okej zmienie hasło i napisze czy coś się zmieniło :D

edit@ Zmiana hasła nic nie dała. Błąd wyskakuje.

Opublikowano

Z nikim konta nie dziele, ale okej zmienie hasło i napisze czy coś się zmieniło :D

edit@ Zmiana hasła nic nie dała. Błąd wyskakuje.

Poczekałeś godzinę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...