Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch

ReggeMennn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Otóż mam problem z najnowszym patchem . Od 2 dni nie mogę zaktualizować ani naprawić gry . Podczas samej aktualizacji nie ma pobierania jest tylko weryfikacja plików trwa to około 5-10 minut i dostaje komunikat , że "Pobieranie nieudane" . Podczas samej naprawy gry otrzymuję komunikat , że 2 dodatki nie mogą zostać naprawione (coś w tym stylu) . I teraz pytanie czy muszę po prostu czekać , aż orgin coś z tym zrobi czy może dostanę jakieś porady od Was :) . BF 4 Premium

Opublikowano

Dopisz coś do nazwy folderu Battlefield 4. Następnie rozpocznij pobieranie. Potem wyłącz Origin, usuń nowy folder z grą, zmień z powrotem nazwę folderu na Battlefield 4. Potem wznów pobieranie i gra powinna się od nowa instalować. Czasami to pomaga.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Milian
Niestety Twoja metoda , nie działa ponieważ gdy chcę zacząć pobierać BF4 od nowa niestety wyskakuje dokładnie ten sam błąd co podczas samej aktualizacji .

Opublikowano

Po przeinstalowaniu Orgin nie mogę nic pobrać . Aktualizacja BF4 nie działa . Pobieranie innych gier kończy się "nieudanym pobieraniem" . 

Opublikowano

Pytanie czy to z pewnością ping.. Ja mam często znacznie wyższy a jakoś normalnie pobieram. Ja bym raczej radziła skontaktować się z EA

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Pytanie czy to z pewnością ping.. Ja mam często znacznie wyższy a jakoś normalnie pobieram. Ja bym raczej radziła skontaktować się z EA

Przy takim pingu nie da się grać. Podczas gry będzie on wyższy.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja jakoś gram nawet z pingiem 300 i jakoś normalnie gram, pobieram również, pomimo że mam słabszy internet od kolegi, więc nie sądzę żeby to była kwestia pingu jeśli chodzi o brak możliwości pobrania czegoś.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja jakoś gram nawet z pingiem 300 i jakoś normalnie gram, pobieram również, pomimo że mam słabszy internet od kolegi, więc nie sądzę żeby to była kwestia pingu jeśli chodzi o brak możliwości pobrania czegoś.

Z pingiem 300!? :O Ja sie czasami wkurzam na >80 ale i tak przewaznie nie wybieram nawet takich serwerow bo po co. 

Co do tego problemu z pobieraniem to nie wydaje mi sie zeby to bylo zalezne od pingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...