Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 05/03 Nowe Bannery

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z @Karyvlaya, mało interesujące i nie wiem gdzie one miałyby się znaleźć... Tak jak na pierwszy zdjęciu? To zbędny bajer... 

Opublikowano

Nic ciekawego, jeżeli chodzi o ta bannery. Ale oni "męczą" tego Kassadina ~.~

Opublikowano

Co oni z tym kassadinem robią to ja nie mam pojęcia. niech go w ogóle usuną go z gry i będzie święty spokój.

Opublikowano

Fajne bannery, nadają klimatu do nowego summoner's rift. Pomyslałem trochę nad tym i fajnie byłoby zmieniać te banery np. jakby były Worldsy i w jednym dniu jakiś ciekawy mecz np. C9-TSM i na mapie zrobić te flagi w barwach TSM'u i C9 po obu stronach, fajne by to wyglądało ^^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@Zarax kolo 90 razy. i po pol roku zdecyduja ze stracili czas i robia rework. zamiast zrobic go od razu.

Ja to bym chciał starego kassadina z małym kosztem many, stackami na R i silence z Q. :P

Opublikowano

@Zarax za bardzo op byl. po 6 nic nie moglo z nim wygrac moze stary fizz po ap z DFG.

tak jak teraz byl, czyli zasiegu 750 i jest spoko. nikomu nie przeszkadzalo i nie byl az tak OP

a byl dosc przyjemny do grania i mozna bylo ugrac duzo

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...