Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ProfitSMS i cba.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie, bo założyłem swój sklep, ale jest na cba.pl, a przy dodawaniu usługi jest napisane coś takiego. Czy to oznacza że nie mogę też mieć itemshopu na cba.pl?: UWAGA! Nie akceptujemy żadnych usług zakładanych w usługach typu: JIMDO, MANIFO, FORA.PL, FACEBOOK a także wszelkich platformach blogowych, darmowych ogłoszeń czy bezpośrednio dostępnych pod adresami IP.

Opublikowano

Nie, nie możesz.

P.S. CBA ssie, tak jak w sumie każdy darmowy hosting (oprócz jednego, którego nazwy nie pamiętam), ale CBA szczególnie. Dodawanie do stopki informacji o hostingu, reklamy, kiepska wydajność, słaby panel - fuj. Tak trudno kupić sobie VPS'a za 9 zł i zainstalować na nim Apache? Jak Cię nie stać na wydanie 9 zł, to napisz na PW, kupię Ci tego VPS'a, tylko nie stawiaj na czymś takim stron.

Wstyd dla polskiej sceny serwerów. A, przepraszam, polska scena serwerów, to już jeden wielki wstyd. :D

5465845486.png

Opublikowano

ProfitSms nie pozwala na zakładanie sklepu z ich api na darmowych hostingach 

//Edit

Stronę mogę pohostowac u siebie jak chcesz for free :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...