Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alliance-Shook :D

SprNtxPomPa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie jak w wywiadzie Shook mówił że i tak wygrają 2015 lcs eu  :D

A teraz im coś nie idzie myślicie że dadzą radę się wybić ? czy nie ? po tej grze z CW to myślę że nie wiedzieli co robić pod drake ;>

Opublikowano

Moze to była ironia co on powiedział? co do ich gry, nic spejcalnego, kolejny team ktory nie ma pomyslu na gre i przegrywa w glupi sposob.

Opublikowano

Maja jeszcze 3/4 tygodnie jezeli sie nie myle. tak wiec jest jeszcze szansa.

ale zaden z nich nic nie pokazuje nie pasuja do siebie i tyle. to bylo takie randomowe zlozenie teamu

a dawajcie wybierzemy wszystkich najlepszych w europie i zlozmy team. bez sensu

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Według mnie nie wygrają. Samsung white gdyby istniało to by wygrywało wszystko ^_^

Gościu, tu chodzi o LCS'y a nie Worldsy..

@top

Na pewno już pierwszego miejsca nie osiągną ale mogą walczyć o dostanie się do playoffów(przynajmniej 6 miejsce w tabeli), i myślę, że dadzą radę bo imo mają potencjał, to samo Roccat które stoi na tym samym co Elements. Jak już by się dostali do Playoffów to wtedy by zaorali inne teamy w BO3/5

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Gościu, tu chodzi o LCS'y a nie Worldsy..

@top

Na pewno już pierwszego miejsca nie osiągną ale mogą walczyć o dostanie się do playoffów(przynajmniej 6 miejsce w tabeli), i myślę, że dadzą radę bo imo mają potencjał, to samo Roccat które stoi na tym samym co Elements. Jak już by się dostali do Playoffów to wtedy by zaorali inne teamy w BO3/5

ale z ciebie sezonowiec ja nie moge, napij sie kompotu czy cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...