Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wydropic kose

ZabijakaAka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja znam sposób ale na grotto 

1. Dropisz/kupujesz skrzynke chroma

2. Kupujesz klucz do skrzynki chroma

3. Otwierasz skrzynke

4. Cieszymy się grotto

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kosę możesz kupić- co jest to proste i przyjemne, albo trafić w skrzynce. Szansa jakaś tam jest, ale to jest mało opłacalne i w większości przypadków jesteśmy na minusie. System losowania jest tak zrobiony, że zdobyć czerwony skin jest już ciężko, a co do czego jakiś nóż, a jak wiemy jest sporo różnych noży. Tańszych i droższych o różnych stanach jakości. Nawet jak trafimy taki nóż, to może być on mniej warty od hajsu, który włożyliśmy na otwieranie skrzynek. Podsumowując: Da się zdobyć kosę, ale trzeba mieć ogromne szczęście. Jeżeli chcesz koniecznie skrzynki otwierać,to ja na Twoim miejscu otworzyłbym maks 10. Jeżeli w tych 10 nie trafiłbym noża, to zakończyłbym otwieranie, bo wtedy jesteśmy już na minusie.

Potrenuj sobie na symulatorze: http://convars.com/case/ ale generalnie nie polecam otwierać skrzynek.

Opublikowano

Nie ma takiego sposobu.

Bo jeżeli taki istnieje i np. ja go znam.

• Po co mam mówić o nim?
  • Po co mam ryzykować że zostanie załatany?
  • Po co mam się wgl. chwalić tym? Żeby mi ludzie spamili o download?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...