Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszy PL na Anty Reklame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Tak jak w temacie szukam takiego oto pluginu. Jeśli ktoś zna to prosze o link  :)

Pozdrawiam!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

tak plugin skript

w nim możesz zrobić własną i pod siebię antyreklamę jak by co mogę ci dać kod jak to ma wyglądać

Opublikowano

Haha jebł*m. Plugin na antyreklame szukasz na swój gunwo_i_box a sami reklamujecie na innych.
Mam dowód, stałych graczy mi zajebali*cie. Nie dość, że ukradliście pod moją nieobecność graczy to jeszcze admina
przekupiliście, myślałem że był ok. 2 lata był w ekipie CT. Dzieciak minius (wasz admin) wł. WH banował i podawał niby nowe IP. Wróże szybkiej upadłości dla waszego serwera. Kradliście i kradniecie graczy do dziś z innych serwerów. Tak piszecie, na stronie enmc, że macie "autorskie pluginy" (zzz → "Wystartowaliśmy") to czemu nie napiszesz pluginu na a-reklamy? Wracaj do pisania skryptów.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano
Haha jebł*m. Plugin na antyreklame szukasz na swój gunwo_i_box a sami reklamujecie na innych.

Mam dowód, stałych graczy mi zajebali*cie. Nie dość, że ukradliście pod moją nieobecność graczy to jeszcze admina 

przekupiliście, myślałem że był ok. 2 lata był w ekipie CT. Dzieciak minius (wasz admin) wł. WH banował i podawał niby nowe IP. Wróże szybkiej upadłości dla waszego serwera. Kradliście i kradniecie graczy do dziś z innych serwerów. Tak piszecie, na stronie enmc, że macie "autorskie pluginy" (zzzl → "Wystartowaliśmy") to czemu nie napiszesz pluginu na a-reklamy? Wracaj do pisania skryptów. 

Wszystko super ale czy to miejsce żeby to załatwiać ? piszcie se takie coś na pw a nie na tematach które maja pomagać użytkownikom forum 

Opublikowano

@Lord Asasin A jak mam zablokować w NoCheatPlus? Bo nigdy tego nie robiłem i nie wiem jak zabardzo. Skypt odpada nie chce tego gówna lagi są przez nie.

Staku 

Masz problem? Zapraszam na pw. Zglaszam te twoje brednie.

76561198209779975.png

Opublikowano

@bartek190 brednie? Gdzie ty widzisz brednie? Po ch*j będziesz wgrywał np. AntiAD jak sami reklamujecie na innych. Polecacie serwer na innych to inni będą z wdzięczności reklamować na waszym to będzie FAIR, proste? Jak nie stać na reklamy nie bierzcie się za tworzenie serwerów. To co wy robicie to szczyt chamstwa.

"@Staku masz problem? Zapraszam na pw. Zglaszam te twoje brednie"

Na PW nie idę, niech prawda wyjdzie na światło dzienne.

@nefarius12 nie "se" tylko "sobie".

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@Staku nagrywałem reklame twojego serwera wzamian za YT minius wszedł zaczął banować wszystkich na nicki i ip podając nowy serwer. To akurat potwierdze sam bylem swiadkiem. Podawal ip: zz

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !

DZIECI MINECRAFTA ZACZYNAJĄ ROBIĆ SPAM ^^

76561198209779975.png

Opublikowano

Prawda boli ^^. Szkoda, że temat zamykasz refreshowałbym go.

Opublikowano

@pablos11 Zientez napisał w ostatnim zdaniu jest podane ip. Ale nie warto na nich zwracać uwagi, strata czasu co miałem napisać napisałem :).

Opublikowano

Ciekawe jaką zabawę tam lubią :D

Pogram sobie tam z moim zmiennym IP  i zobaczymy ile wytrzymają :D

Bo reklamować server na cudzym to szczyt frajerstwa

TEMAT

Opublikowano

@pablos11 też mam zmienne ip :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...