Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnica pomiędzy zwojami

Night1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym różnią się te dwa zwoje :3 Co zmieniają dokładnie proszę :D

<Zwój Nowej Identyfikacji Broni (mitycznej)>

<Zwój Nowej Identyfikacji Atrybutu (broń;mityczna>)

Opublikowano

Odpowiedź z amerykańskiego forum podobno od supportu:

"Thank you for contacting the Aion Support team. Please note that the Enduring Mythic Weapon Tuninge Scroll cannot change your weapon's maximum possible enchantment levels. On the other hand, a Mythic Weapon Tuning Scroll will reduce your weapon's re-tune attempts to increase its maximum possible enchantment levels. Please be careful when using Tuning Scrolls as different scrolls may have different effects." 

Źródło: http://forums.na.aiononline.com/na/showpost.php?p=1873143&postcount=6

Mythic Weapon Tuning Scroll = Zwój Nowej Identyfikacji Broni (mityczny)

Enduring Mythic Weapon Tuning Scroll = Zwój Nowej Identyfikacji Atrybutu (broń; mityczna)

Czyli pierwszym kręcisz statystyki by dostać jak najlepsze i możesz zwiększyć lub zmniejszyć max poziom enchantu, a drugim tylko kręcisz statystyki ale nie rusza Twojego maksymalnego enchantu. Ma to sens jak już sobie osiągniesz max możliwy +15 ale nie podobają Ci się dodatkowe staty.

Opublikowano

A zmienia to ilość slotów kamieni many ?

Z tego co rozumiem to jedyne co się nie zmienia w tym drugim to maksymalny level enchantu. Czyli ilość slotów powinna się zmienić, ale nigdy tego nie używałem i nie jestem w stanie tego inaczej potwierdzić niż cytując tamten fragment z forum NA.

Opublikowano

Tak niestety ilość slotów się zmienia. Miałam broń 6-slotową ale kiepskie staty i chciałam poprawić, ale niestety wtedy dawało 5 slotow, więc tylko z 20kk do tyłu xD Oczywiście nie musisz akceptować tego, co Ci wylosuje i możesz zostawić po staremu tak jak było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...